Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Filmele de la Happy Cinema Focșani, în perioada 22 -28 martie

Noi filme de top, la Happy Cinema Focșani!
„Arthur regele” și „Godzilla x Kong: Un nou imperiu” sunt două filme care vor fi lansate în România pe 29 martie, dar pot fi văzute în aceste zile, în avanpremieră, la Happy Cinema Focșani. Totodată, în perioada 22 – 28 martie, la Happy Cinema vă puteți bucura de patru premiere ce merită neaparat văzute, „Kung-Fu-Panda 4”, „Băieții buni ajung în Rai”, „Sleeping Dogs” și „Immaculate”, filme despre care puteți afla mai multe amănunte accesând acest LINK.

„Arthur regele” (2024) este un film american de aventură bazat pe o poveste reală incredibilă, ecranizare a cărții lui Mikael Lindnord „Arthur: Câinele care a traversat jungla pentru a găsi o casă”. Filmul îl înfățișează pe Mark Wahlberg într-o aventură uimitoare și emoționantă, ce scoate la iveală teme impresionante precum victoria, loialitatea și prietenia.

„Godzilla x Kong: Un nou imperiu” continuă confruntarea explozivă dintre atotputernicul Kong și înfricoșătorul Godzilla, de această dată explorând misterele Insulei Skull și originea celor doi titani, în contextul unei amenințări teribile ce pune în pericol existența întregii omeniri.

Filme bune și pentru cei mici, care în perioada 22 -28 martie se vor bucura de întâlnirea cu iepurașul Charlie Rabbit, în filmul de animație „Cea mai frumoasă zi de naștere”, în premieră la Happy Cinema Focșani, dar și de povestea captivantă din „Katak – beluga curajoasă” sau de fascinanta călătorie a fetiței pornite în căutarea lui Oz, vizionând piesa de teatru „Micuța Dorothy”.

Mari sau mici, tuturor celor care aleg să petreacă momente de bucurie și relaxare urmărind filmele de la Happy Cinema Focșani le urăm vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?