Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Filmele de la Happy Cinema Focșani, în perioada 15 – 21 martie 2024

Happy Cinema Focșani ne oferă în programul din perioada 15 – 21 martie două premiere și trei avanpremiere, pornind de la premisa că toate cele cinci filme merită neapărat văzute, fie de iubitorii filmului românesc, al genului thriller sau al celui de animație.

În plus, între 15 și 21 martie, la Happy Cinema Focșani, încă puteți vedea „Dune 2”, superproducția cu adevărat impresionantă, vizual și epic, în care regizorul Denis Villeneuve continuă adaptarea, într-o formă spectaculoasă, a romanelor science fiction de mare succes, semnate de Frank Herbert.

Dar să revenim la premierele și avanpremierele Happy Cinema și ne oprim, nu întâmplător, la premiera filmului de animație „Kung-Fu-Panda 4”, care a reușit performanța, în prima săptămână de la debut, să detroneze „Dune 2” și să intre direct pe primul loc la box office-ul nord-american.
Extrem de îndrăgită de mari și mici,  cea de a patra parte din comedia animată inspirată de artele marţiale este un eveniment de neratat, la Happy Cinema Focșani.

Pe Șerban Pavlu îl știm din multe producții de succes românești ale ultimilor ani, dar mai ales, din serialul „Umbre”. Fanii îndrăgitului actor român îl pot vedea săptămâna viitoare la Happy Cinema Focșani în avanpremiera filmului „Băieții buni ajung în Rai”, o comedie romantică, presărată pe alocuri cu accente dramatice, în care îi mai întâlnim pe Bogdan Dumitrache și Cosmina Stratan, în rolurile principale, dar și pe Marian Râlea, Aura Călărașu, Florentina Țilea, Liviu Pintileasa.

„Immaculate” este cel de-al doilea film pe care-l putem vedea în avanpremieră, la Happy Cinema, un thriller ce o are ca protagonistă pe Sydney Sweeney, tânăra actriță pe care o știm din serialul Euforia, unde ne-a impresionat în rolul lui Cassie.

În serile de miercuri și joi ale săptămânii viitoare, la Happy Cinema Focșani putem vedea în avanpremieră filmul „Sleeping Dogs” un excelent thriller polițist american, cu Russell Crowe și Karen Gillan în rolurile principale.

„Imaginary” este cea de a doua premieră a săptămânii viitoare, la Happy Cinema, un film plin de mister, al genului horror supranatural.

La Happy Cinema Focșani rulează și săptămâna viitoare comedia romantică „Beautiful Wedding”, în care situațiile devin extrem de amuzante, când protagoniștii se trezesc după o noapte nebună în Vegas, proaspăt căsătoriți.

Filme nou-nouțe, filme de top, săptămâna viitoare la Happy Cinema Focșani, filme de neratat pentru cinefili, cărora le urăm „Vizionare plăcută!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?