Ediția: Luni 4 martie 2024 Nr. 6574
Acasă Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Site-urile www.monitorulvn.ro si www.monitoruldevrancea.ro sunt proprietatea SC MEDIA UNO SRL.
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-urile numite generic in continuare Monitorul de Vrancea.
Accesul si utilizarea site-urilor se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii din editia on-line a cotidianului MONITORUL DE VRANCEA . Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.
MONITORUL DE VRANCEA nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
MONITORUL DE VRANCEA ofera acces liber la site-urile www.monitorulvn.ro si www.monitoruldevrancea.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de MONITORUL DE VRANCEA. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea MONITORUL DE VRANCEA sau a clientilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al MONITORULUI DE VRANCEA, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de MONITORUL DE VRANCEA si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de MONITORUL DE VRANCEA prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.
MONITORUL DE VRANCEA isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita MONITORUL DE VRANCEA sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:
Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua MONITORUL DE VRANCEA sau accesarea oricaror servere sau servicii care nu sunt publice, fara autorizatie;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua MONITORUL DE VRANCEA prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. MONITORUL DE VRANCEA va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
MONITORUL DE VRANCEA isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
MONITORUL DE VRANCEA nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
MONITORUL DE VRANCEA poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. MONITORUL DE VRANCEA se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul MONITORUL DE VRANCEA sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de MONITORUL DE VRANCEA, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa redactie@monitorulvn.ro .
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. MONITORUL DE VRANCEA isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
MONITORUL DE VRANCEA nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

6. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului MONITORUL DE VRANCEA pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date MONITORUL DE VRANCEA si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre MONITORUL DE VRANCEA si de partenerii sai agreati.
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.monitorulvn.ro sau www.monitoruldevrancea.ro , conditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, MONITORUL DE VRANCEA nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la redactie@monitorulvn.ro , MONITORUL DE VRANCEA se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
MONITORUL DE VRANCEA nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
MONITORUL DE VRANCEA nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile MONITORULUI DE VRANCEA.
Politica site-ului MONITORUL DE VRANCEA este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, MONITORUL DE VRANCEA isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea MONITORUL DE VRANCEA, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop, fara fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.
Pe site-ul MONITORUL DE VRANCEA pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul MONITORUL DE VRANCEA si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
Termenii şi condiţiile de utilizare menţionate mai sus se aplică şi pentru buletinul de ştiri transmis zilnic via email.
MONITORUL DE VRANCEA isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

You cannot copy content of this page