Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal tineret – Alexandru Golea, MVP-ul Turneului final, David Pavlov – cea mai bună extremă dreapta!

  • Au fost medaliați în acesată săptămână Nikolas Vișan, Adrian Condrea și Iuliana Crăciu, toți fomați la Focșani

Campionatul național de handbal tineret s-a încheiat cu un remarcabil succes al jucătorilor de la CSM Focșani 2007 care au obținut medaliile de bronz după ce au trecut în finala mică, la Plopeni, joi, 25 aprilie, cu 27-25de Politehnica Timișoara. Succesul echipei antrenate de Viorel Ciubotaru și Iulian Neață a fost dublat și de distincțiile individuale primite de doi dintre componenții CSM Focșani 2007. Conducătorul de joc Alexandru Golea a fost desemnat cel mai bună jucător al Turneului final iar David Pavlov a fost desemnat cea mai bună extremă dreapta. Cunoscută fiind valoarea ridicată a celor doi tineri handbaliști internaționali ai Focșaniului faptul că au primit distincțiile personale de vârf nu constituie nici o surpriză. Este o confirmare a calităților lor relevată în condiții de concurs aspru, cu jocuri foarte grele, în care doar cei mai buni reușesc. Și-au ajutat într-o manieră consistentă echipa să urce pe podiumul național! Alex și David au reușit anunțând lumea handbalului că ei sunt între cei mai buni. Și că se poate conta pe ei!

Tot joi, un alt produs al handbalului focșănean, interul stânga Iuliana Crăciun, fosta elevă a profesorei Doina Ene la LPS Focșani, de unde a plecat la Turda, acum, la Gloria 2018 Bistrița, a câștigat cu echipa sa, pentru care a marcat de cinci ori în finala mică a Campionatului național de handbal tineret feminin, medalia de bronz!

Iar Adrian Condrea, fostul inter al juniorilor de la CSM Focșani 2007 a obținut duminică, 21 aprilie, medalia de argint a Campionatului Național al juniorilor 1, cu CSU din Suceava, echipă pentru care joacă acum. În finala națională a juniorilor 1, câștigată de TEC București, portarul campionilor, focșăneanul Nikolas Vișan, cu dublă legitimare – și la CSM 2007 – a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?