Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal – Didi Hrimiuc și Valentin Pătru s-au însurat!

Abia reveniți la Focșani pentru începerea pregătirii, hadbaliștii Didi Hrimiuc și Valentin Pătru au făcut o pauză. Poate, cea mai importantă din viața lor pentru că a fost folosită în cel mai bun mod cu putință: amândoi s-au însurat! Inițial am vrut să titrez că Didi și Vali au fost luați, că nu mai sunt liberi pentru alte domnișoare, adică. Nu aș fi respectat adevărul, pentru că ambii au antecedente solide în relațiile cu alesele inimilor lor. Didi Hrimiuc era logodit cu Diana din 30 decembrie 2018 iar Vali Pătru este împreună cu Alina de ”vreo câțiva anișori, să fie mai bine de cinci”, după cum mi-a spus. Mai important decât asta este că Vali și Alina au o fetiță superbă, ”de doi ani și cinci luni”, căreia conducătorul de joc al CSM 2007 i-a căzut la picioare, ca un gest de adâncă dragoste și o reverență (foto), în Sala Polivalentă după terminarea unui meci greu din Liga Națională.

Didi și Diana au semnat la Târgu Jiu, Vali și Alina, la București

          Didi Hrimiuc și Diana Predoi au semnat sâmbătă, 4 iulie, în fața ofițerului stării civile din Târgu Jiu, de unde proaspăt doamna Hrimiuc este originară. În aceeași zi a fost oficiată și cununia religioasă. ”Evenimentul a fost restrâns, doar familia și apropiații! N-am avut încotro, ne-am adaptat. Inițial era programată și petrecerea de nuntă, dar am fost nevoiți să o amânăm. Va fi tot la Târgu Jiu. Ne-am dorit tare mult să facem pasul ăsta! Ne-a ieșit bine și de acum tot înainte, sănătoși să fim”, mi-a spus ieri, după antrenamentul de dimineață, noul cap de familie Didi Hrimiuc, pivotul CSM Focșani 2007.

          Diana este handbalistă, ultima oară a jucat la Măgura Cisnădie, cu care a evoluat, în sezonul trecut, și în Cupa EHF. Părinții spirituali ai noii familii de handbaliști sunt Ramona și Alin Roșu, nașul fiind extrema stângă de la Steaua București.

          Vali Pătru și Alina au făcut căsătoria civilă la București, la Primăria Sectorului 2. Cununia religioasă a fost lăsată pentru mai târziu.

          În numele cititorilor ziarului Monitorul de Vrancea, al numeroșilor și entuziaștilor susținători – între care mă aflu – ai lui Didi Hrimiuc și Vali Pătru, le urez lor și familiilor ”Casă de piatră, copii frumoși și sănătoși, ani muuuuulți și fericiți împreună”! 

Focșaniul, mai bine zis, CSM 2007, pare a fi un loc ce-i îndeamnă pe handbaliști la însurătoare! Au făcut-o – și le poartă noroc – Robert Popa, Bogdan Rață, Marius Cloșcă, Attila Erros. Pe aici a jucat și Bogdan Moisă, care s-a însurat curând după ce a plecat de la Focșani. Este pe cale și Alexandru Gramatic!

Sursa foto, Didi Hrimiuc, Valentin Pătru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?