Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Uniristul Andrei Ștefan Istudor a primit diploma de ”Ambasador în Educație” de la primarul Cristi Misăilă

Postare Facebook, primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă:

          Joi, chiar de Ziua Națională a Tineretului, am avut bucuria să mă văd cu un tânăr minunat, primul elev din Focșani care a reprezentat România la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge din SUA, uniristul Andrei Ștefan Istudor. Cu acest prilej i-am și oferit, cu mare drag, o diplomă de ”Ambasador în Educație” al Municipiului Focșani. Andrei Ștefan Istudor este bucuros că a reușit să ajungă acasă, la Focșani, pentru a petrece în familie Sărbătorile Pascale, el fiind student la Computing Science în cadrul Universității Regale din Groningen, Olanda.

          Pe parcursul întâlnirii am discutat și despre succesul echipei AlCitizens a Colegiului Național „Al.I.Cuza” Focșani, cei care au câștigat titlul mondial din acest an!

Aceasta este modalitatea prin care noi putem arăta tuturor copiilor că munca duce la performanță! Este obligația noastră să arătăm tuturor elevilor noștri că munca și rezultatele le sunt apreciate și răsplătite!

          În ceea ce mă privește, nu am făcut niciun secret că pun educația tuturor copiilor pe primul loc! Acesta este mesajul corect și toate demersurile mele sunt despre susținerea performanțelor tinerilor noștri în educație, în sport, în artă! Mă voi ține de promisiune și, după alegeri, voi propune introducerea unei noi distincții – „Ambasador al Municipiului Focșani” pentru focșănenii care obțin performanțe deosebite și reprezintă cu mândrie orașul nostru în diferite domenii.

          Pe această cale îi mulțumesc profesorului Cornel Noană, directorul Colegiului Național ”Unirea”, pentru că ne-a reamintit de performanța lui Andrei Ștefan Istudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?