Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO: 72 cupluri de „aur” din Focșani, premiate de edilul Misăilă de Ziua Familiei

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani:

Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a premiat miercuri, 15 mai 2024, 72 de familii focșănene, cupluri de „aur”, care aniversează jumătate de secol de iubire neîntreruptă. Evenimentul festiv a avut loc în Piața Unirii, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei. Sărbătorită în întreaga lume pe data de 15 mai a fiecărui an, o lună a florilor și a bucuriei, această zi marchează, o dată în plus, importanța familiei.

De altfel, în România, ziua de 15 mai este și Ziua Familiei Române, prilej pentru a marca această instituție a dragostei și fidelității. Premierea cuplurilor de „aur” este o tradiție a Primăriei Municipiului Focșani prin care sunt recompensați seniorii focșăneni pentru o viață dedicată comunității noastre. „Vrem să onorăm așa cum se cuvine această experiență de viață frumoasă, această armonie pe care ne-o insuflați prin faptul că ați reușit prin dragoste, înțelegere, înțelepciune, să ajungeți la o frumoasă vârstă împreună.

Dumneavoastră, alături de cei pe care i-ați dat societății, de copii, nepoți, demonstrați că într-adevăr gândim românește, trăim românește. Dumneavoastră ați demonstrat că se poate și trebuie în continuare să putem pentru că, indiferent că suntem în NATO, în Uniunea Europeană sau orice altă organizație internațională, trebuie să arătăm tuturor că suntem români. Așa cum dumneavoastră ne-ați învățat pe noi, cum m-au învățat părinții mei, trebuie să fim români, trebuie să avem grijă de limba noastră, de țara noastră, de tradițiile noastre, de credința în Dumnezeu.

În Focșani, Oraș al Unirii, dumneavoastră ați arătat cel mai bine ce înseamnă unitatea, ce înseamnă dragostea, credința. Vă mulțumesc pentru exemplul pe care l-ați dat tuturor”, a spus primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă. Cuplurile de „aur” au primit din partea municipalității câte o diplomă de fidelitate, un tort, un buchet de flori și un premiu în valoare de 500 de lei.

Pentru seniorii focșăneni, dar și pentru toți cei prezenți în Piața Unirii a fost organizat și un spectacol de dans și muzică populară, susținut de artiștii de la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” Focșani și Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?