Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Prioritățile lui Emilian Dumitriu sunt proiectele pentru Broșteni

„Continuăm împreună dezvoltarea comunei Broșteni!”

       Emilian Dumitriu candidează pentru al treilea mandat de primar al comunei Broșteni, cu un program ambițios de modernizare a comunei. Experiența administrativă, sinceritatea și dialogul deschis cu cetățenii comunei, profesionalismul unui finanțist care aplică în administrație regulile cheltuirii eficiente a banilor publici și echipa pe care a adunat-o în jurul său, fac din Emilian Dumitriu alegerea firească pentru următorul mandat de primar al comunei Broșteni.

       După redresarea financiară a comunei și scoaterea din datorii a Primăriei, pe care le-a realizat în primul mandat, a urmat munca pentru realizarea de proiecte și cereri de finanțare depuse la Guvern și instituțiile finanțatoare din fonduri europene din perioada 2020-2024. Ajunse în faze diferite de execuție sau de realizare, roadele inițiativelor primarului Emilian Dumitriu se văd, iar în anul 2024 valoarea proiectelor de investiții depășește 3,1 milioane euro.

       Primarul Emilian Dumitriu ne vorbește despre proiectele sale și ne prezintă echipa pe care o propune în Consiliul Local pentru următorul mandat:

Dragi broșteneni,

Urmează o perioadă pe care am de gând să o parcurg optimist și încrezător pentru că lucrurile au evoluat în direcția bună, iar rezultatele muncii mele se vor vedea cât de curând și prin finalizarea celor 2 mari proiecte, realizarea sistemului de alimentare cu apă si asfaltarea strazilor comunale.

În această campanie voi vorbi despre mine, iar pe dumneavoastră vă rog să urmăriți atent fiecare candidat, să vă uitați la trecutul fiecăruia, să vedeți cum este în campanie și cum a fost până acum pentru că omul se poate schimba, dar intențiile rămân aceleași.

În cele ce urmează vă aduc la cunoștință proiectele aflate în derulare cu termen de finalizare în perioada următoare:

1. Înființare sistem de alimentare cu apă comuna Broșteni;

2. Modernizare drumuri de interes local pe o lungime de 6 km, prin asfaltare;

3. Construire sală de festivități și teren de sport cu vestiare;

4. Reabilitare moderată sediu primărie;

5. Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în comuna Broșteni;

6. Sisteme inteligente management local TIC și puncte de încărcare vehicule electrice;

7. Dotare cu mobilier, material didactic și echipament digital a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe – Școala Gimnazială Panaite C. Mazilu, comuna Broșteni;

8. Construire grupuri sanitare la Școala Gimnazială Panaite C. Mazilu, comuna Broșteni;

9. Achiziție microbuz școlar;

10. Înființare parc de joacă pentru copii.

Toate aceste investiții propuse pentru anul acesta însumează valoarea de 15.681.000 lei, o valoare deloc de neglijat în condițiile în care primul mandat a fost pentru îndreptarea situației financiare precare a instituției. Mi-am propus în permanență să identific și să atrag resurse financiare din fonduri guvernamentale și europene în condițiile în care cofinanțarea din partea primariei să fie minimă. Echipa mea este formată din oameni muncitori, gospodari, iar cu ajutorul lor vom face lucruri bune in continuare! Aveți încredere în mine! Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în acest mandat și simt că pot conta pe el și în mandatul următor!

Lista de consilieri locali PNL pentru Consiliul Local Broșteni: Dumitriu Emilian-Florin, Ciobotaru Aurel, Cerguță Viorel, Bulai Ioan, Stoian Florin, Bouroș Cosmina, Ciobotaru Toader, Gălățeanu Dinu-Costică, Ion Viorel, Gaman Elena, Butnariuc Alexandru, Miron Valentin, Pupăză Ionel, Aldea Luigi.

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?