Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORĂ! Un bărbat MORT, altul intoxicat cu fum și o femeie cu atac de panică, într-un incendiu de vegetație, izbucnit în comuna Dumbrăveni

Comunicat de presă, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea:

„Astăzi, la ora 12.03 Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru 3 victime  produse în urma unui incendiu de vegetație, în localitatea Dragosloveni .

La solicitare s-a alocat un echipaj SMURD, un echipaj SAJ tip B 2 și un echipaj SAJ tip C2.

O victima de  sex masculin în vârstă de 78 ani  a fost  găsită în stop cardio respirator. Au fost aplicate manevre de  resuscitare cardiopulmonară avansate timp de 60 minute fara un rezultat pozitiv. Medicul echipajului  a  declarat decesul victimei.

A doua victimă, sex masculin, în vârstă de 56 ani, cu intoxicație cu fum, a fost stabilizată  și transportată la UPU Focșani de către echipajul SAJ tip B2 . Echipajul tip C 2 a preluat a treia victimă, în vârstă de 54 ani , sex feminin, cu atac de panică și a transportat-o la Upu Focșani.”

UPDATE! Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea:
„Un incendiu de vegetație uscată s-a produs astăzi în comuna Dumbrăveni (cca. 500 mp), la fața locului deplasându-se 3 echipaje cu 2 autospeciale de stingere și 1 ambulanță SMURD din cadrul ISU Vrancea.
Incendiul a fost lichidat imediat, fără a pune niciun fel de probleme.”

*

foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?