Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Aplauze la scenă deschisă, flori, medalii, diplome și lacrimi de emoții pentru micii dansatori de la Clubul Copiilor din Odobești

Pe 21 aprilie, la Focșani, în Sala Sporturilor „Alin Moldoveanu”, a avut loc cea de-a XV- a ediție a Concursului Național de Dans „Flori pentru mama”. La finalul concursului, echipele MINIODORITM și ODORITM, cu micuții dansatori de la Clubul Copiilor din Odobești, sub îndrumarea doamnei profesor Ana Maria Manu, au primit aplauze repetate la scenă deschisă și au pășit pe podium cu medalii și diplome.

            Pe chipul micilor dansatori s-a putut vedea imensa bucurie și fericire, în urma răsplătirii cu aplauze a numerosului public. Mulțumiri doamnei profesor pentru rezultatele deosebite, pentru efortul pe care îl depune în inițierea acestor micuți dansatori.

De asemenea, mulțumim părinților pentru încrederea acordată și pentru că sunt alături de doamna profesor. Le urăm succes pe mai departe micuților dansatori de la Clubul Copiilor din Odobești și pentru următoarele competiții ce deja bat la ușă!

Costel Bocu – Odobești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?