Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

ATTU vine în Broșteni pentru a doua oară

Comunicat de presă:

            Asociația Țara Tinerilor Uniți (ATTU) își propune de 10 ani să reducă rata abandonului școlar din mediile defavorizate ale țării cu proiecte de educație non-formală care vin în sprijinul copiilor. Proiectele sunt concepute de către voluntari specializați în domeniul educației, echipa având o vastă experiență în acest domeniu de activitate.

Suntem nerăbdători să ajutăm copiii în procesul lor de autodescoperire și să îi îndrumăm în continuarea studiilor. Alături de inițiativa noastră educațională, voluntari specializați se ocupă de cazurile sociale identificate de aceștia cu ajutorul școlilor din fiecare campanie. A doua noastră întâlnire cu elevii din comuna Broșteni va avea loc pe data de 11 mai, între orele 11.00 și 15.00, marcând a doua ediție a proiectului EduPACT din anul 2024.

Cu această ocazie, tema campaniei este reprezentată de „consilierea vocațională” pe baza căreia am creat ateliere adaptate pentru clasele primare și gimnaziale. Pe lângă activitățile educaționale, copiii vor participa la Festivalul ATTU, unde, pe lângă jocurile interactive, li se va asigura masa de prânz alături de echipă. De asemenea, aducem cu noi cărți care să îi poarte pe cei mici în universul aventurilor și plușuri care să le fie camarazi în zile mai puțin senine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?