Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Focșaniul va avea un nou parc, în cartierul Mândrești; focșănenii și voluntarii, invitați să participe ASTĂZI la plantarea primilor copaci

Postare Facebook Primăria Municipiului Focșani:

„Copac cu copac facem un Parc

Un nou parc urmează să fie amenajat în Municipiul Focșani, pe un teren din Cartierul Mândrești, investiţia fiind asigurată din bugetul local.

Parcul va fi amenajat pe terenul de pe Strada Liliacului, iar aici vor fi realizate alei pietonale și vor fi montate mai multe bănci, astfel încât și focșănenii din Mândrești să se poată bucura de relaxare într-un cadru plăcut și verde. Totodată, în viitorul parc va fi montat și un sistem de iluminat public și unul de supraveghere video.
Vom planta cireși japonezi, mesteceni, tuia.

Proiectul este unul așteptat de locuitorii din zonă, care își doresc să aibă și la ei în cartier un parc, ce poate deveni în timp o alternativă cel puțin la fel de plăcută la parcurile mai mari din Focșani.

Primul pas în realizarea acestui parc va fi sâmbătă, 27 aprilie 2024 (N.R. ora 9.00), când consilierii locali, focșănenii din zonă, dar și voluntarii inimoși sunt invitați să participe la o acțiune de plantare de copaci, vremea anunțându-se a fi una cât se poate de bună.

Așa că cine iubește natura și munca este așteptat să dea o mână de ajutor și, copac cu copac, împreună să facem un Parc!

Focșani, acasă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?