Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

A murit Ionela Dodu, fost consilier județean; doliu și la Biblioteca Județeană

„S-a stins o viață, s-a aprins o stea!
Din păcate, ne-a părăsit doamna Ionela Dodu.
Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu, o pot face la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, de la Capela Militară, până duminică, 24.03.2024, ora 12:00.
Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Sursa text și foto, postare publică Facebook/Rovena Balaban

N.R. Ionela Dodu a fost consilier județean din partea PSD și membru în ATOP – Autoritatea teritorială de ordine publică – Vrancea. Avea 73 de ani.

Familia a transmis următorul mesaj: „Cu profundă tristețe în suflet, fiii, Bogdan, Gabriel și Daniel Dodu, anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame – Ionela Dodu, depusă la biserica Capela Militară din Focșani. Cei care au cunoscut-o, își pot lua rămas bun de la ea, până duminică 24.03.2024, ora 13. După slujbă, mergem la Galați, unde va fi înmormântată alături de tatăl nostru, Gheorghe Dodu.”

Este doliu și la Biblioteca Județeană Vrancea, pe pagina de Facebook fiind postat următorul mesaj: 

„A plecat dintre noi, în prag de primăvară și mult prea devreme, fosta noastră colegă, DOINA ZAINEA. A lucrat cu multă seriozitate și corectitudine, a fost un om discret și devotat celor dragi. Noi, colegii din Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, ne alăturăm familiei în aceste momente de suferință, iar pe Doina o vom purta mereu în inimile noastre! Drum lin spre Ceruri, Doinița, și Dumnezeu să te odihnească în pace!Înmormântarea va avea loc duminică, 24 martie 2024, ora 12.00, la Cimitirul Sudic.”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiilor îndoliate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?