Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Săptămâna Verde. Polițiștii și elevii clasei I A de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani au plantat pomi fructiferi și foioase

Biroul de presă al IPJ Vrancea:

„SĂPTĂMÂNA VERDE-”Copacii sunt efortul nesfârşit al Pământului de a vorbi cu cerul.”

În cadrul programului școlar „Săptămâna Verde”, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a avut loc o acțiune de plantare de pomi fructiferi și foioase, desfășurată de polițiști împreună cu elevii clasei I A ai Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” Focșani.

„Cel care plantează un copac, plantează o speranță.”

Activitatea a avut ca scop educarea unui comportament responsabil faţǎ de mediul înconjurǎtor, conştientizarea importanţei plantării şi îngrijirii copacilor. Prin această acțiune, polițiștii și-au reafirmat angajamentul față de protejarea și promovarea mediului înconjurător și sprijinirea educației ecologice în rândul tinerilor. Acțiunea de plantare a pomilor a fost un succes, iar rezultatul se va reflecta într-un mediu mai sănătos pentru întreaga comunitate.
Prin activitatea de astăzi, ne dorim ca, prin puterea exemplului, să transmitem un mesaj cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.

Pentru a-și lăsa impregnată contribuția și deopotrivă pentru a nu uita semnificația acestei zile, la baza fiecărui copăcel plantat, copiii au sădit totodată speranța că, pe măsură ce copacul va crește, exemplul lor va fi urmat de cât mai mulți membri ai comunității.

Elevii au fost recompensați prin colăcei împletiți, dar și cu demonstrații oferite de partenerul nostru, câinele polițist TEM.
Mulțumim pentru implicare atât elevilor, doamnei profesor învățâmânt primar cât și părinților acestor copii minunați.

Sănătatea noastră depinde de sănătatea mediului în care trăim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?