Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

A fost Festivalul regional de Baby și Minibaschet „Mircea Petrișor”!

De vineri, 26 aprilie până duminică, 28 aprilie, la Focșani a fost o mică sărbătoare a baschetului pentru copii – Festivalul regional de Baby și Minibaschet „Mircea Petrișor”! În sala Liceului cu Program Sportiv și pe terenurile noii baze sportive, s-au întrecut și și-au etalat calitățile pentru acest splendid sport, micii baschetbaliști din Sucursala Regională 8 a FRBaschet, copii născuți 2012 – 2013, la Mini Baschet și 2014 – 2015 la Baby Baschet. Au fost 3 zile pline de baschet, cu 25 de jocuri, la care au luat parte aproape 200 de copii, cu antrenorii lor și tinerii arbitri.

Duminică, la festivitatea de premiere, au participat doamna Doina Petrișor și Cătălin Petrișor – soția și fiul regretatului profesor, mentor și antrenor Mircea Petrișor, precum și componenții echipei de seniori CSM Focșani 2007.

Din partea Federației Române de Baschet a fost prezent Directorul Tehnic Regional Ion Constantin precum și președintele Sucursala Regională 8 a FR Baschet, profesorul Petruț Mihai, directorul Liceului cu Program Sportiv Focșani.

Foto: Costin Corcoz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?