Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Bunicii, sărbătoriţi de Carrefour


   Bunicii au fost sărbătoriți în cadrul unei campanii inedite, organizate în premieră de Carrefour România, în perioada 24 – 29 septembrie. Astfel, timp de o săptămână, reprezentanții Carrefour i-au îndemnat pe copii, dar și pe adulți să îi onoreze pe bunici.
   Cei care și-au făcut cumpărăturile în hipermarketurile Carrefour au avut ocazia să relateze câte o povestire despre bunicii lor, iar fanii paginii de Facebook Carrefour România au împărtășit tuturor sfaturile prețioase pe care le-au primit de la batrâni. La finalul campaniei, cei care au dat dovadă de implicare în derularea acestui proiect, au fost răsplătiți cu cupoane de cumpărături Carrefour, cu valoare nominală de 100 de lei fiecare, valabile timp de 30 de zile de la data emiterii.
   În perioada de desfășurare a promoției au fost acordate, în total, 82 de premii, a căror valoare s-a ridicat la 8.200 lei. De asemenea, în cadrul acestei campanii, echipe din magazinele Carrefour au distribuit cadouri bunicilor din orașele în care Carrefour este prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?