Nu te pui cu Poliția Locală Focșani! A dispus confiscarea a aproape 3 milioane lei

0
1668

În luna septembrie 2023, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activitate Comercială au continuat activitățile în teren pentru a verifica dacă agenții economici s-au conformat obligației de a se autoriza așa cum prevede legislația în vigoare.
La data de 14.09.2023, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activitate Comercială au depistat o societate comercială care și-a continuat activitatea deși avea suspendat dreptul de a funcționa încă din data de 19.05.2022.
S-a procedat la aplicarea unei noi sancțiuni agentului economic în cauză pentru nerespectarea prevederilor art.73 pct. 23 din O. G. 99/2000 și s-a dispus confiscarea sumei totale de 2.904.938 lei, prejudiciu stabilit în cauză de ANAF Vrancea.
Menționăm faptul că în conformitate cu prevederile art. 73 pct. 23 din O.G. nr. 99/2000 republicată, desfășurarea oricărui exercițiu comercial în perioada suspendării activității comerciale constituie contravenție și se sancționează cu amendă, iar veniturile realizate ilicit în perioada dintre data suspendării activitățiicomerciale și momentul constatării contravenției se confiscă și se fac venit la bugetul de stat.

Rugăm și pe această cale cetățenii să se informeze și să respecte prevederile legale în vigoare!

sursa text: Poliția Locală a Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here