Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Focșani. Două mii de carduri Bike Sharing pentru închirierea bicicletelor

Primăria Focșani a pregătit două mii de carduri pentru închirierea bicicletelor oferite prin sistemul bike-sharing. Sistemul de închiriere a bicicletelor achiziționate cu fonduri europene va fi inaugurat de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului. Focșănenii care vor să închirieze aceste biciclete pot folosi cardurile puse la dispoziție de administrația locală sau pot utiliza aplicația Globikes. Cardurile pot fi obținute după depunerea unei cereri la sediul Primăriei Focşani, Compartiment transport urban sau online la adresa de e-mail bike@focsani.info. Cererea descărcată de pe pagina de internet a primăriei se completează, se ataşează o copie a cărţii de identitate şi se trimite prin email la adresa: bike@focsani.info.

Astfel, pentru cardul Bike Sharing, persoanele trebuie să se prezinte la sediul Primăriei Focşani cu un act de identitate valid cât şi o adresă de e-mail validă în vederea emiterii unui card Bike Sharing şi pentru a încheia un contract privind utilizarea sistemului de închiriere biciclete în regim self-service, între părţi. În cazul aplicației Globikes, trebuie completat un formular direct în aplicaţie cu datele personale din actul de identitate şi o adresă validă de e-mail, după acceptarea în mod expres a condiţiilor regulamentului şi acceptarea termenilor şi condiţiilor echivalente cu încheierea unui contract.

„Intervalul orar de utilizare a bicicletelor pentru o zi este 7.00-24.00 valabil de luni până duminică. Bicicleta poate fi utilizată în mod gratuit primele 30 de minute, indiferent de numărul de utilizări zilnice, dar cu respectarea unei pauze de 10 minute între utilizări. Regulamentul pentru utilizarea sistemului de închiriere biciclete în regim self – service și cererea pentru solicitarea cardului de acces sunt publicate pe site-ul Primăriei Municipiului Focşani www.focsani.info, la secţiunea Diverse – Bike Sharing”, se arată în comunicatul Primăriei Focșani. Cardurile pot fi obținute de la Compartimentul transport urban în intervalul orar 8.00-16.30 (luni-joi) şi 8.00-14.00 (vineri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?