ULTIMA ORĂ! Primarul comunei Pufești va candida la alegerile din 2024 din partea PSD

0
1948

Primarul comunei Pufești, Nicolae Damian, va candida la alegerile din 2024 din partea PSD. Acesta a fost prezentat azi într-o conferință de presă susținută de președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici. Alături de cei doi s-a aflat și președintele PSD Pufești, Marcel Nițu, fostul primar al comunei Pufești.
De reținut că Nicolae Damian a fost ales pe listele AUR, iar ulterior acestuia i s-a retras sprijinul politic ca urmare a mai multor neînțelegeri dintre conducerea partidului și primarul Damian.
Președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici, a anunțat că Nicolae Damian va fi candidatul PSD la funcția de primar al comunei Pufești. „Vestea bună este că de azi, echipa Partidului Social Democrat se mărește cu un om foarte destoinic, cu un primar care a demonstrat nu doar că înțelege administrația ci a și reușit să pună în aplicare mai multe proiecte la nivelul comunei Pufești. Îi urez bun venit în echipa PSD domnului Damian Nicolae, primarul comunei Pufești, care a fost ales pe listele AUR în 2020 și a ales să vină astăzi în echipa PSD unde va candida din partea Partidului Social Democrat în 2024 la primăria comunei Pufești“, a precizat Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea.
La rândul său, primarul comunei Pufești, Nicolae Damian, a confirmat că se va alătura echipei PSD Vrancea. „Confirm că mă alătur echipei PSD și voi candida la funcția de primar al comunei Pufești din partea acestei formațiuni politice. Această alăturare vine din trecut, din colaborarea pe care am avut-o în calitate de director de școală cu domnul Nițu, în calitatea sa de primar la acea vreme, dar și colaborarea pe care am avut-o din prima mea zi ca primar. Pentru că am avut din prima zi sprijinul fostului primar Marcel Nițu și al consilierilor PSD astfel încât să putem demara proiecte care au fost sau vor fi implementate în perioada următoare“, a precizat primarul comunei Pufești, Nicolae Damian.
Acesta a mai precizat că are în implementare mai multe proiecte vitale pentru comunitatea pe care o conduce, în implementarea cărora a primit sprijinul președintelui PSD Vrancea, Nicușor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here