Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Gembășelu Aurel – un primar pentru comuna Chiojdeni: „Avem nevoie de investiții pentru dezvoltarea comunei, iar împreună le vom realiza cu succes”

          Pentru a putea vorbi despre dezvoltare este necesar ca mai întâi să rezolvăm problemele și să împlinim nevoile de bază ale oamenilor din comună.

Este bine cunoscut faptul că în comuna noastră lucrurile au rămas neschimbate, iar lipsa investițiilor a dus la încremenirea în timp a Chiojdeniului. În inima comunității noastre se află oameni gospodari, dornici să trăiască și să își desfășoare activitățile în condiții de trai mai bune.

Chiojdeniul de altădată înfățișa imaginea unui loc plin de farmec, cu livezi roditoare și o comunitate activă.

          În era schimbărilor, este evident că nevoile comunității noastre au evoluat, fiind într-o continuă creștere, și este de datoria noastră, a liderilor care îi reprezentăm pe cetățeni, să le oferim oportunitățile necesare pentru a prospera. Prin investiții importante în infrastructura locală putem crea baze solide pentru dezvoltarea durabilă a comunității noastre. Modernizarea drumurilor și a rețelelor de transport reprezintă un prim obiectiv necesar pentru îmbunătățirea condițiilor de trai din comuna Chiojdeni și pentru dezvoltarea economică locală.

Împreună putem să reînviem spiritul viu al comunității de altădată și să aducem comuna noastră dragă la un nivel mai înalt, așa cum ne dorim și merităm cu toții.

Investițiile în educație se află printre obiectivele prioritare, lucru pe care îmi doresc să îl realizez prin accesarea de fonduri guvernamentale. Proiectele propuse de reabilitare a sălilor de clasă și dotarea cu echipamente tehnice necesare au ca scop deschiderea drumului către un viitor luminos pentru copiii noștri.

A sosit timpul să punem capăt tuturor acestor ani de stagnare a administrației actuale și să conducem spre progres comunitatea, printr-o administrație locală eficientă.

Alături de echipa profesionistă și dedicată a PSD, știu că am tot sprijinul pentru realizarea obiectivelor propuse și pe care le vom mai stabili împreună într-un dialog deschis, centrat pe nevoile dumneavoastră, ale oamenilor din comunitate. Dacă ne unim forțele și dărâmăm împreună zidurile neputinței administrației actuale, vom vedea că orizontul este unul larg, oportunitățile de dezvoltare sunt numeroase, iar schimbarea în bine este posibilă!

          Comunitățile vrâncene conduse de lideri PSD dedicați au evoluat, cu pași mai mici sau mai mari, dar întotdeauna siguri și ghidați de dorința de a aduce schimbări în bine în viețile oamenilor. Chiojdeni nu este mai prejos de nicio altă comună din Vrancea și merită în egală măsură șansa de a prospera!

Împreună ne unim forțele pentru a aduce dezvoltarea și aici, acasă la noi, unde merităm să trăim mai bine!

          Împreună reușim! Pe 9 iunie, vă invit să alegeți prin vot bunăstarea și progresul comunei Chiojdeni!

Obiective 2024-2028:

1. Modernizarea totală a drumului județean DJ 204L Chiojdeni – Seciu, în 34 ani s-au asfaltat doar 4 km de drum;

2. Reabilitarea sălilor de clasă la școlile din comună și dotarea lor cu echipamente necesare;

3. Rezolvarea problemei apei potabile prin forarea de puțuri de mare adâncime, mărirea capacității de stocare, pompare și tratare apă;

4. Accesarea de fonduri europene pentru diferite investiții în localitatea noastră:

  • Contruire miniteren de fotbal în satul Luncile
  • Construire sală de sport

5. Înființare locuri de joacă pentru copii, în școli și grădinițe și în unele zone din comună;

6. Modernizarea drumurilor de interes local în Comuna Chiojdeni

7. Reamenajarea drumurilor agricole necesare funcționării

8. Reabilitare centru social multifuncțional.

CONSILIERI LOCALI :

1. Adrian Micu

2. Polixenia Chivoiu

3. Ștef Aurelia

4. Ghembășelu Sorin

5. Ghembășelu Aurel

6. Micu Ovidiu

7. Pufulete Auraș Costel

8. Baciu Gheorghe

9. Gheba Irina

10. Panaghioiu Ionel

11. Tudose Mihăiță

12. Ghembășelu Natalia

13. Păltinuș Adrian Cosmi

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

_ga

Other

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?