Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

Deputatul Laurențiu Marin: A fost suplimentat bugetul destinat instalării tinerilor fermieri!

Deputatul PSD Laurențiu Marin a anunțat că Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a suplimentat bugetul destinat instalării tinerilor fermieri prin măsura 6.1 PNDR cu peste 20 de milioane euro. „Salut decizia prietenului și colegului meu, Florin Barbu, ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, care a suplimentat bugetul destinat instalării tinerilor fermieri prin măsura 6.1 PNDR cu peste 20 de milioane euro.

Acest lucru ne permite să oferim sprijinul pentru 484 de noi proiecte ale fermierilor tineri, care se vor adăuga celor peste 11.200 de tineri fermieri care deja s-au instalat și produc românește!”, a precizat deputatul Marin, care a subliniat că, până în acest moment, alți 1.900 de tineri au proiecte în implementare prin măsura 6.1.

Mă bucur să văd interesul mare al tinerilor pentru dezvoltarea afacerilor în agricultură. Avem nevoie de entuziasmul și determinarea lor pentru a produce alimente de calitate, aici, la noi acasă! Le doresc succes tuturor tinerilor care pornesc afaceri în agricultură și îi asigur că vor avea tot sprjinul din partea echipei PSD!”, a mai spus deputatul Laurențiu Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?