Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Primarul Iulian Dumitru vine la Slobozia Bradului să continue proiectele începute în mandatul anterior

Fost primar al comunei Slobozia Bradului, în perioada 2016 – 2020, Iulian Dumitru le propune alegătorilor o echipă cu care intenționează să continue proiectele începute în timpul mandatului său, dar și pe cele aflate în prezent în execuție și să demareze altele noi.

Două dintre cele mai importante realizări din mandatul fostului primar Iulian Dumitru au fost asfaltarea a 48 dintre cele 80 de străzi existente în comună, pe o lungime de 12 kilometri, și asfaltarea drumului comunal DC 184.

O bună parte a ceea ce este acum Slobozia Bradului se datorează Partidului Social Democrat, iar oamenii știu asta! Știu că banii vin din fonduri aprobate de un Guvern PSD, pe programe de finanțare gândite și puse în practică de PSD, iar în mandatul meu anterior, am demarat sau am continuat numeroase proiecte sprijinite și la nivel județean de PSD. Tocmai de aceea, vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Slobozia Bradului pentru că au încredere în forța PSD de a schimba lucrurile în bine! Din 2016 până în 2020, am făcut progrese semnificative în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii noastre, prin asfaltarea străzilor și modernizarea iluminatului public. Am investit în viitorul copiilor noștri, construind grădinițe moderne, care garantează accesul la educație de calitate și, totodată, am asigurat acces la servicii medicale de bază, prin construirea unui dispensar și a unei farmacii locale. În plus, am fost alături de oameni în momentele dificile, oferind sprijin comunității prin ajutoare financiare importante. Astăzi, cu determinare și dragoste pentru comunitatea din Slobozia Bradului, mă întorc, pentru a aduce dezvoltarea în comuna noastră dragă. Sunt pregătit, alături de echipa de viitori consilieri PSD, pe care o am alături, să pun capăt celor patru ani de stagnare a administrației existente și să aduc schimbarea necesară, astfel încât Slobozia Bradului să devină un loc mai bun pentru noi toți, spune Iulian Dumitru, candidatul PSD la Primăria Slobozia Bradului.

După o primire extrem de caldă, pe care mai mulți locuitori din Slobozia Bradului i-au făcut-o președintelui PSD Vrancea, Nicușor Halici, la momentul depunerii candidaturilor, viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea a apreciat că se simte onorat să obțină, alături de candidatul Iulian Dumitru pentru funcția de primar și de echipa de consilieri locali, un scor cât mai bun. Asta înseamnă spirit românesc, autentic! Atunci când vrei să faci ceva, te aduni, pui umărul și câștigi!”, a transmis Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Ce cred oamenii despre Iulian Dumitru

Domnul primar Iulian Dumitru a demonstrat, încă de la început, că este un om de-al nostru, că îl interesează soarta noastră și că vrea să facă ceva pentru noi, spune unul dintre alegătorii care susțin candidatura lui Iulian Dumitru și a echipei PSD. Asta se întâmplă când, prin dedicare, interes și responsabilitate, se pot face lucruri mari! Atragerea de fonduri și investiții a condus la realizarea cu succes a unor proiecte importante pentru comuna Slobozia Bradului, în infrastructură, educație și sănătate.

Cu fiecare acțiune, Iulian Dumitru a exprimat dorința de a continua eforturile și investițiile pentru ca traiul tuturor oamenilor să fie unul cât mai bun. Am încredere în domnul primar, îl susțin cu toată inima și mă angajez ca alături de dumnealui să fiu aproape de comunitatea din Slobozia Bradului, pentru a duce modernizarea până la capăt, spune unul dintre consilierii locali de la Slobozia Bradului, aflați în echipa PSD.

Este timpul să reintrăm, împreună, pe drumul dezvoltării! Așa să ne ajute Dumnezeu!, le-a transmis Iulian Dumitru tuturor locuitorilor celei mai numeroase comune din județul Vrancea și, totodată, una dintre cele mai mari din țară.

Consilieri locali:

1. Gâlcă Onoriu

2. Gîlcă Valerd Lucian

3. Toader Botan Liliana Mihaela

4. Turcitu Nicolae

5. Dumitru Valter

6. Vasile Marian

7. Duia Ciprian

8. Ivan Costel

9. Moise Viorică

10. Chiriac Ionel

11. Ciungu Andrei Daniel

12. Moise Cristinel

13. Ivancea Nicolae

14. Vâlcu Tudorel

15. Grosu Vasilică

16. Ungureanu Sorinel Mihăiță

17. Argeșeanu Mihăiță

18. Dumitru Constantin

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

_ga

Other

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?