Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

Jandarmii vrânceni, la datorie și în acest weekend

Comunicat de presă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea:

Și în weekendul ce urmează, cadrele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea vor executa misiuni în zona de competență, atât independent, cât și în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială.

👮🏼‍♂️ Vom fi prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la următoarele evenimente:
🏍️ Drumul mausoleelor pe motocicletă – ce are ca scop promovarea mausoleelor Soveja, Mărăști și Mărășești ridicate în cinstea jertfei celor căzuți în Primul Război Mondial;
⚽ Partida de fotbal din cadrul competiției Liga 3, play off, dintre echipele CSM Focșani 2007 și ACS Unirea Braniștea ce va avea loc pe Stadionul Milcovul din Municipiul Focşani;
⚽ Partidele de fotbal din cadrul competiției sportive Superliga Vrancei – play off și play out ce vor avea loc în localitățile Ruginești, Gugești și Gologanu.

❕Recomandăm persoanelor participante la evenimentele ce urmează a avea loc, să respecte indicaţiile şi îndrumările forțelor de ordine și măsurile stabilite de organizatori, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de obiectele personale.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

⛰️ Jandarmii montani vor fi prezenți în localitățile Tulnici, Lepșa, Soveja și pe traseele turistice adiacente, pregătiți pentru a interveni, în caz de nevoie.

Astfel, dacă alegeți ca destinație de week-end zona montană a județului, pentru evitarea unor situații neplăcute, este necesar să respectați reguli de siguranță precum:

  • să vă echipați corespunzător zonei montane;
  • alegeți doar traseele montane marcate și nu va abateți de la acestea;
  • în cazul în care întâlniți animale sălbatice nu vă apropiați de ele pentru a face fotografii sau a le hrăni;

În cazul în care aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgenţă 112.

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?