Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

La Jariștea, primarul Ciprian Grama duce mai departe misiunea regretatului președinte Cătălin Toma

          Liberalul Ciprian Grama a dovedit în ultimii ani că este un bun administrator al treburilor „cetății”, așa cum a fost Cătălin Toma, omul care a îndeplinit cu onoare funcția de primar la Jariștea, înainte să fie ales președinte al Consiliului Județean Vrancea, în 2020. Din 2017 și până în prezent, edilul Ciprian Grama a dat dovadă de profesionalism și implicare, continuând proiecte mai vechi și derulând altele noi.

          ”Știu că mai sunt multe de făcut pentru Jariștea. O comunitate dragă mie, pentru care voi lupta mereu să o dezvolt. De la construirea unui nou sediu al Primăriei, până la construirea de blocuri ANL, plus celelalte proiecte pe care le-am prezentat detaliat jăriștenilor”, a declarat Ciprian Grama.

          Acesta s-a referit și la viitorul președinte al CJ Vrancea, Dragoș Ciobotaru, actualul primar al Comunei Vizantea-Livezi, care a demonstrat că seriozitatea și profesionalismul sunt literă de lege. ”Dragoș este un coleg tânăr, gospodar, implicat și dornic de a dezvolta județul Vrancea. Este singurul candidat care poate duce proiectele domnului președinte Cătălin Toma mai departe! Alături de Dragoș Ciobotaru continuăm să modernizăm Jariștea și să o aducem la standarde europene!”, a punctat primarul de la Jariștea.

          Trebuie precizat că din iunie 2017, de când este primar Ciprian Grama la Jariștea, şi până în prezent, împreună cu echipa de consilieri locali PNL, s-au dus la bun sfârşit numeroase proiecte, lucrări şi acţiuni de interes local, acoperite din bugetul local, din fonduri guvernamentale, dar și europene.

          Iată care au fost cele mai importante:

  • Asfaltare drum județean DJ 205 N de la intrarea în Comuna Jariștea (punct Mat) – strada Poiana Părului – Scânteia – intersecția cu UAT Bolotești;
  • Modernizare străzi din satele componente ale Comunei Jariștea, 9 km de asfalt pe străzile: Viilor, Copăceștilor, Trei Cruci, Dumitru Hainăroșie tr 1, Dumitru Hainăroșie tr 2, prof. Nicolae Paraschiv, General Barca, Aurelian Chițulescu, Podu Comori, Stelică Ghemuleț, Blaga tr 1, Blaga tr 2, Leopoldina Bălănuță, Mihail Nicolau, înv. Anton Gusăceanu, Petre Mironescu tr 1, Petre Mironescu tr 2, Shit Buluc, Preot Teodor Diaconu, Vasile Ghilaciu, Măgura, Fântânei tr 1, Fântânei tr 2, Izvoarelor, Gorunului tr 1, Gorunului tr 2.
  • Reparații drumuri de interes local în Comuna Jariștea;
  • Amenajare sală de clasă şi băi moderne cu utilități la Școala Primară Pădureni;
  • Șanțuri și rigole din beton și podeț tubular pe drumurile comunale din satul
    Pădureni;
  • Asfaltare drumuri de interes local în satele Jariștea, Pădureni și Vărsătura;
  • Investiții modernizare DC 132 – strada Poiana Vărsăturii, asfaltare 1,6 km;
  • Balastare și pietruire drumuri de interes local în sat Jariștea, sat Pădureni și sat Vărsătura;
  • Construcție Grădiniță cu program normal în curtea Școlii Gimnaziale Jariștea;
  • Construire teren de sport  multifuncțional și împrejmuire în curtea Şcolii Gimnaziale Jariștea;
  • Modernizare clădire Grădiniță în satul Scânteia din comuna Jariștea;
  • Dotare și amenajare Puț Marginea în satul Jariștea pentru a veni în sprijinul celor care dețin suprafețe mari de vie;
  • Achiziția de echipamente din domeniul tehnologiei, respectiv tablete elevi, videoproiectoare, table interactive, all in one, laptopuri pentru profesori și internet cu wi-fi în fiecare sală de clasă;
  • Amenajare și dotare grădiniță cu program prelungit din sat Vărsătura;
  • Modernizare și eficientizare a sistemului de iluminat public stradal în comuna Jariștea;
  • Modernizare cale de acces Piatra Agroalimentară în centrul Comunei;
  • Modernizare Școala Primară nr. 2, zona Marginea;
  • Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din Comuna Jariștea;
  • Reabilitare, modernizare, dotare și extindere așezământ cultural Cămin Cultural ”Ion Saragea”;
  • Extinderea și modernizarea sistemului de apă și canalizare în Județul Vrancea, etapa a II-a.

          „Am convingerea că alături de dumneavoastră, cetăţeni ai Comunei Jariştea, de echipa pe care o coordonez la Primăria Jariştea dar şi împreună cu consilierii locali ai Comunei Jariştea, vom finaliza cu certitudine, toate proiectele pe care le-am început împreună. La momentul acesta, avem ca investiție și construcția noii biserici din Vărsătura, o mini catedrală frumoasă care se înalță semeț în inima satului și care va purta hramul ”Sfinților Împărați Constantin și Elena”. Ne apropiem de final și cu Căminul Cultural ”Ion Saragea” din localitatea noastră. Astfel, proiectul ”Reabilitare, modernizare, dotare și extindere așezământ cultural”, dar și proiectul ”Amenajare curte și împrejmuire la Căminul Cultural ”Ion Saragea”” sunt aproape finalizate. Școlile din Comuna Jariștea, respectiv Școala Gimnazială din satul Jaristea, Școala Gimnazială din satul Vărsătura și Școala Gimnazială din satul Pădureni vor fi reabilitate integral începând cu anul în curs”, a mai precizat primarul PNL Ciprian Grama.

Lista PNL pentru Consiliul Local Jariștea: Grama Marius-Ciprian, Tăbăcaru Mihai, Copaci Valentin-Ștefan, Cristian Valerică, Damian Adrian, Scîrlet Bogdan-Ioan, Pricope Nicolae-Laurențiu, Militaru Andreea-Monica, Liciu Daniela, Cofărea Florin-Viorel, Alicsandroiu Elena, Pătrunjel Elena, Nedelcu Vasile, Șerbu Georgiana-Alexandra, Dinu Cosmin-Alexandru, Giurgea Iulian, Preduțoiu Paul-Bogdan.

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

_ga

Other

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?