Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

FOTO! Tragedie în familia multiplei campioane Gina Gogean: Mama sa a murit, iar sora sportivei este grav rănită

Doliu în familia fostei mari gimnaste, originară din Vrancea, Gina Gogean: mama sa a murit, iar sora sa este în stare gravă, în urma unui cumplit accident rutier produs sâmbătă dimineață, la intrarea în comuna gălățeană Piscu, pe sensul dinspre Hanu Conachi. Potrivit antena3.ro, mama gimnastei, Anica Gogean, în vârstă de 72 de ani, se afla în autoturismul condus de fiica ei, Maricica, și se deplasau dinspre Tecuci spre Galați. Conform datelor publicate de antena3.ro, se pare că sora Ginei Gogean, în vârstă de 50 de ani, medic pediatru în Galați, ar fi adormit la volan și a pătruns cu mașina pe contrasens, lovindu-se frontal de un TIR. În urma impactului violent, mama Ginei Gogean a decedat, iar sora a rămas încarcerată.

După descarcerare, aceasta a fost transportată la spital în stare de inconștiență, cu multiple traumatisme, starea sa fiind critică. „Pentru moment, a fost stabilizată în Unitatea de Primiri Urgențe, însă leziunile suferite în urma impactului violent sunt severe. Se fac eforturi pentru menținerea sa în viață. la Spitalul Județean de Urgență din Galați”, potrivit unei postari publicate pe Facebook de Pro Lider FM.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Galați, sâmbătă, 25 mai 2024, în jurul orei 5.30, a fost anunțată printr-un apel la 112 producerea unui accident în zona kilometrului 46 al Drumului Național 25, la intrarea în comuna Piscu dinspre comuna Tudor Vladimirescu:

„Din verificările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani, domiciliată în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci, în zona kilometrului 46, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară prevăzută cu semiremorcă (tir), care era condusă de un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Roman, județul Neamț.

În urma impactului, pasagera aflată pe bancheta dreapta față, o femeie în vârstă de 72 de ani, a decedat, iar conducătoarea auto a rămas încarcerată.

Bărbatul de 34 de ani deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului. Traficul rutier a fost blocat în zona producerii accidentului până în jurul orei 09:00″, a transmis IPJ Galați.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate și putere pentru a trece peste această grea încercare!

Sursă foto: ziarultecucean.com / Pro Lider FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?