Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

CSM Focșani 2007 și CS Dinamo București, pe stadionul Milcovul, în finala baraj Liga a II-a de fotbal/recalificări

Comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea:

Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre CSM Focșani 2007 și CS Dinamo București

Sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 17:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, vor lua măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal – Finala baraj Liga a II a/ recalificări dintre CSM Focșani 2007 și CS Dinamo București ce se va desfășura pe Stadionul Milcovul din Municipiul Focşani.

Echipajele de jandarmi vor fi dimensionate gradual, în funcţie de numărul suporterilor care vor participa la această competiție sportivă pentru a asigura un climat optim de siguranță pentru desfăşurarea meciului.

Încercarea persoanelor aflate sub interdicția participării la meciurile de fotbal de a intra în incinta arenei sportive, constituie *infracțiune*, potrivit prevederilor art. 31, alin. 1 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru buna desfășurare a meciului și pentru a evita eventuale neplăceri, facem următoare recomandări suporterilor:

● *Accesul în stadion*:
– veniți din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă. Respectați indicațiile forțelor de ordine și ale personalului de securitate;

● *Comportamentul în timpul meciului* :
– manifestați un comportament civilizat, evitați implicarea în conflicte de orice natură, supravegheați cu atenție sporită copiii care vă însoțesc, delimitați-vă de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, adoptați spiritul de fairplay și în tribune;

● *Obiecte interzise*:
– SE lNTERZICE introducerea în stadion a băuturilor alcoolice și deținerea sau folosirea materialelor pirotehnice;
– este INTERZISĂ afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violenţă.

Respectând aceste recomandări, toți participanții se vor bucura de un spectacol sportiv plăcut și în siguranță!

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, semnalați aceste aspecte forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau să apelați numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?