Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO/FOTO! Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma: se va redeschide parțial circulației DJ 205 E Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri, cea mai mare investiție de infrastructură la nivel național pe un drum județean

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, s-a deplasat ieri pe DJ 205 E, tronsonul Vidra – Vizantea-Livezi, pentru a verifica progresul făcut de constructorul care are în lucru cei 19,2 kilometri aferenți proiectului de modernizare. Acesta a anunțat că în următoarele două săptămâni, sectorul de drum Vidra – Vizantea va fi redeschis circulației, după ce porțiunile afectate de alunecările de teren vor fi aduse la stratul de binder.

„Sectorul de drum Vidra – Vizantea se va redeschide circulației, cu avizul Inspectoratului Județean de Poliție, după ce porțiunile afectate de alunecările de teren vor fi aduse la stratul de binder în următoarele două săptămâni”, a precizat președintele CJ Vrancea.

Acesta a adăugat că lucrările nu sunt finalizate pe toți cei 19,2 kilometri, termenul din contract fiind noiembrie 2023. În ceea ce privește lucrările de consolidare pe tronsonul pe care au apărut probleme în primăvara acestui an, acestea urmează să se desfășoare conform unui nou grafic.

Lucrările de modernizare a drumului județean 205 E au început în luna octombrie a anului trecut. Conform proiectului, pe drumul județean Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri se fac lucrări de modernizare și consolidare, astfel: tronsoane de consolidare, terasamente, covor asfaltic, ziduri de sprijin, rigole și podețe, semnalizare rutieră și, de asemenea, vor fi realizate trei poduri.

Valoarea totală estimată a lucrărilor de execuție este de 20 milioane de euro, cea mai mare valoare de la nivel național prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

sursă text, video și foto: Consiliul Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?