Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Slujbă la malul mării, excursii la mănăstiri


   Cei care vor să petreacă Paștele pe litoral o pot face pentru prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei de persoană pe noapte la hotel de patru stele, unde se pot relaxa la spa sau la piscină. Posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt limitate însă, terasele fiind închise, ca și telegondola. Pe litoral, în jur de zece hoteluri de trei, patru și cinci stele vor fi deschise pentru turiștii care aleg să își petreacă Paștele la malul mării.
   La un hotel de trei stele, la Eforie Sud sau Mangalia, prețurile pentru o noapte de cazare pentru o persoană variază între 63 de lei și 150 de lei, în funcție de pachetul achiziționat. La un hotel de patru stele din Mamaia, Eforie Nord sau Constanța prețurile sunt ceva mai ridicate, fiind cuprinse între 100 de lei și 300 de lei de persoană pentru o noapte de cazare în cameră dublă. Turiștii pot beneficia, în funcție de suma plătită, de toate mesele, de servicii spa, de fitness, piscină interioară.
   Cei mai pretențioși dintre turiști pot opta pentru un hotel de cinci stele din Mamaia, prețurile pentru o noapte de cazare pentru o persoană variind între 200 de lei și 350 de lei, în tarif intrând, tot în funcție de pachetul achiziționat, prânzul tradițional de Paște, surpriza de la Iepuraș sau saună și spa, plus o serie de activități pe care hotelul le pregătește special pentru acest sejur.
   Cei care aleg să meargă de Paște pe litoral trebuie să știe însă că posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt limitate. Terasele din stațiuni sunt închise în această perioadă, la fel ca și telegondola din Mamaia, activitatea acestora urmând să fie reluată abia în 1 mai, la deschiderea oficială a sezonului estival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?