Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO! Focșani: Dănuț Bezea, broker și owner RE/MAX, îți prezintă casa visurilor în valoare de 2.000.000 de euro

Confort, intimitate, lux și rafinament, pe toate le găsești în Focșani cu ajutorul lui Dănuț Bezea, broker și owner RE/MAX Golden Home, care prezintă spre vânzare o proprietate în valoare de 2.000.000 de euro. Situată în Focșani, într-o locație exclusivistă, casa impresionează prin arhitectura clasică și amplele suprafețe construite după cele mai înalte standarde. Proprietatea are 1.200 mp. construiți pe un teren de 6.000 mp. și este inspirată după modelul caselor din Beverly Hills, ceea ce-i conferă un stil unic pentru România.

Piscină interioară, spa, sală fitness și… lac cu pești în living

Visezi de mult timp la un loc pe care să-l numești „acasă‟ și în care să te simți regește? Atunci casa în valoare de 2.000.000 de euro din Focșani pe care tânărul antreprenor Dănuț Bezea o prezintă, este exact ceea ce cauți. „Vila este construită în anul 2000 de o firmă specializată din Suedia, pe o suprafață de 6.000 mp. teren cu grădină englezească care, în fiecare lună a anului, are o altă culoare și fascinează prin florile de primăvară, liliacul înflorit, trandafirii vărateci, florile verii, gladiole, crini și crizantemele colorate din jurul lacului cu pești koy fish – cel mai frumos și mai scump pește din lume.
Casa este foarte bine proporționată, zona de zi fiind separată de cea de noapte care este o zonă plină de verdeață cu o grădină în mijlocului living-ului și cu o lumină extraordinară care vine nu numai de la ferestre, ci și de la acoperișul vitrat. Tot la parter avem zona de bien-etre cu piscină, jacuzzi, saună, hammam, zona de sport, zona de duș și de masaj, acestă zonă putând fi utilizată pe tot parcursul anului. Etajul dispune și el de un living cu balcon , 6 camere cu băi proprii și două apartamente cu câte două camere fiecare.
Proprietatea dispune de toate utilitățile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent electric 380 volți, panouri fotovoltaice, gaz, apă, canalizare, centrală termică, încălzire în pardoseală, camere video, sistem de alarmă, telecomandă poartă acces auto și multe altele‟, spune Dănuț Bezea.

Un avantaj al acestei proprietăți este că se poate transforma cu ușurință într-un „Boutique Hotel, putând oferi o experiență unică celor care aleg să se cazeze aici‟. Mobilierul care se regăsește în interiorul casei aparține stilului „Chippendale‟ originar secolului al XVIII-lea și se remarcă prin materiale cu esențe lemnoase. „Cel mai adesea este folosit lemnul de mahon, o specie exotică, dar piesele de mobilier sunt executate și din lemn de nuc și cireș. Cu predilecție este prezent lemnul de culoare închisă peste care este aplicat un finisaj cât mai natural, dar lucios.
Tapițeria este de cea mai bună calitate, printre materialele folosite regăsim mătasea naturală, catifeaua și brocartul. Acest stil este vechi de aproape 300 de ani dar reușește mereu să revină în actualitate și chiar sub forma unor piese de mobilier care nu sunt printre cele mai accesibile din punct de vedere financiar. Decorarea casei a ținut cont de elementele vitale ale vieții: apă, aer, lumină și, bineînțeles, divinitate‟, mai adaugă Dănuț Bezea.

RE/MAX GOLDEN HOME Focșani, profesionalism și evoluție

Au trecut cinci ani de când Dănuț Bezea a inaugurat la Focșani un birou al „liderului mondial în imobiliare, RE/MAX ‟. Cinci ani în care profesionalismul, dedicarea și dorința de a evolua l-au ajutat pe tânărul antreprenor să facă cinste județului Vrancea cu rezultatele excepționale obținute în decursul timpului. Unul dintre cele mai recente exemple este cel din luna martie când Dănuț Bezea și colegii săi au participat la Gala de premiere a celor mai buni agenți imobiliari din România care a avut loc la Cluj Napoca.
Pentru al cincilea an consecutiv, munca echipei RE/MAX Focșani a fost recunoscută și premiată în fața a 1.000 de agenți imobiliari din cadrul RE/MAX România. Antreprenorul Dănuț Bezea a inclus în portofoliul său atât segmentul industrial/business și comercial, cât și pe cel al caselor de lux din județul Vrancea, dând dovadă în timp de perseverență și dorință de evoluție.

Fă un tur virtual al proprietății în valoare de 2.000.000 de euro din Focșani, https://www.remax.ro/anunt/120615/o-altfel-de-casa pentru a vedea cum arată rafinamentul și bunul gust într-un singur loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?