O focșăneancă de 42 de ani a MURIT într-un accident cumplit, în județul Galați; fiica sa a fost preluată de un elicopter SMURD

0
11070

Tragedie sâmbătă dimineață, pe un drum din comuna Negrilești, județul Galați! O focșăneancă de 42 de ani a murit într-un accident cumplit, prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii cu care a intrat într-un stâlp. Potrivit unui comunicat al IPJ Galați, fiica sa de 14 ani, aflată pe bancheta din spate a mașinii, a fost rănită și preluată de elicopterul S.M.U.R.D. Galați. Conform comunicatului, accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, precum și din motive încă necunoscute, cercetările urmând a stabili împrejurările exacte care au dus la producerea acestuia.

„La data de 10 iunie 2023, la ora 10.56, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 240, în interiorul localității Negrilești, din județul Galați, a avut loc un accident rutier.
Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 42 de ani, din municipiul Focșani, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 240, în interiorul comunei Negrilești, având direcția de deplasare dinspre localitatea Țigănești către Ghidigeni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, precum și din motive necunoscute la acest moment, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a rulat circa 200 de metri, după care a intrat în impact cu portiera lateral stânga față cu un stâlp de electricitate, aflat pe marginea străzii.

În urma impactului, femeia de 42 de ani a rămas încarcerată, fiind grav rănită și în stare de inconștiență. Pe bancheta din dreapta spate se afla fiica conducătoarei auto, o minoră cu vârsta de 14 ani, care a suferit leziuni ușoare.
Au intervenit echipele de descarcerare de la I.S.U. Galați care au extras persoana din autoturism și imediat a fost preluată de echipajele S.M.U.R.D. care au efectuat manevrele de resuscitare conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat. Din păcate, a fost constatat decesul conducătoarei auto.
Minora a fost preluată de elicopterul S.M.U.R.D. Galați și a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați pentru investigații medicale de specialitate.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier” , a informat
 Inspectoratul de Poliție Județean Galați.

Sursă foto: monitoruldegalati.ro / stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here