Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Accident pe DN2 E85, la ieșire din Slobozia Bradului

Un accident rutier s-a produs în urmă cu câteva minute pe DN2 E85, la ieșire din Slobozia Bradului, spre Râmnicu Sărat. Din primele informații, în evenimentul rutier se pare că au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, ambele fiind ieșite în afara părții carosabile. La momentul când au fost surprinse imaginile, nu se știa încă nimic despre starea persoanelor aflate în autovehicule. Vom reveni cu informații.

UPDATE!

La data de 24 aprilie, ora 13:49, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că, pe DN2/E85, în comuna Slobozia Bradului, s-a produs un accident rutier între două autovehicule. Conform primelor date, din accident a rezultat rănirea ușoară a unuia dintre conducătorii auto”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea:

„Astăzi, la ora 13.42, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85 ieșire din Slobozia Bradului spre Râmnicu Sărat, două autovehicule implicate. La solicitare au fost direcționate un echipaj medical SAJ tip C2 și un echipaj SMURD, care au identificat două victime conștiente, cu politaumatism prin accident rutier, care au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe Focșani.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?