Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Minifotbal – Grupa lui Gică Mihai a câștigat turneul U 10 al Cupei Municipiului Focșani!

  • Întrecerea copiilor U 9 a fost câștigată de Stars Brăila

Profesorul Gică Mihai a avut rezultate foarte bune cu grupa de copii pe care a pregătit-o la Galactic Focșani. Acum pregătește la CSM Focșani 2007 copii care câștigă turnee. Acasă ori în deplasare. Cel mai recent s-a întâmplat la Cupa Municipiului Focșani organizată de Covaci Juniori Focșani, duminică, 5 iunie, pe Stadionul Milcovul, unde echipa U 10 a clubului municipiului s-a clasat pe primul loc după ce a trecut în grupă cu 19-0 de CS Covaci Junior Panciu, cu 13-0 de ACS Star Bârlad și cu 13-0 de Juniorul Bârlad, iar în finală a dispus cu 6-0 de Juniorul Galați.

Lotul câștigătoarei de la U 10 a fost alcătuit din portarii Marius Zăgan și Alberto Grosu și jucătorii de câmp Cătălin Ionescu – 4 goluri în turneu, Alex Cercel – 3 goluri, Ștefan Toroc – 4 goluri, Eduard Bălănică – 4 goluri, Mathis Nistor – 10 goluri, David Damian – 1 gol, David Ichim – 1 gol, Luca Irimia – 3 goluri, Matei Vrabie – 1 gol, Andrei Diaconu – 11 goluri și Yanis Georgescu – 4 goluri.

În timp ce aștepta disputarea finalei, profesorul Gică Mihai a primit o invitație pentru un alt turneu. Un fapt de remarcat în legătură cu care antrenorul de la CSM Focșani 2007 mi-a spus: ”Se pare că suntem apreciați de cluburile mari din țară pentru ceea ce facem la categoria de vârstă de 2012. Sunt cluburi care au drept obiectiv creșterea si promovarea copiilor în fotbalul mare – VIITORUL Constanța și FCSB. Aceste două cluburi ne-au trimis invitația de a participa la turnee organizate în bazele lor de pregătire în luna iunie. Eu sunt onorat de interesul lor pentru noi. Înseamnă că se muncește bine, că suntem o echipă care își lasă amprenta la turneele la care participă prin jocul frumos, combinativ, ceea ce se cere în prezent!”.

Câteva cuvinte despre Cupa Municipiului Focșani! A fost o competiție inițiată – și organizată impecabil – de Marian Covaci, prin clubul său, CS Covaci Junior Focșani, cu sprijinul Primăriei Municipiului Focșani. Programată inițial pe Stadionul Tineretului, competiția a fost mutată – excelentă decizie, cu ajutorul primarului Cristi Valentin Misăilă – pe Stadionul Milcovul, unde copiii au putut juca pe un gazon impecabil iar însoțitorii copiilor, veniți din Focșani ca și din alte localități din țară, au avut condiții civilizate pentru a urmări jocurile care au început dimineață, la ora 8 și s-au terminat târziu, după ora 18:00!

Echipele câștigătoare au fost premiate cu diplome, medalii, cupe. Premierea a fost făcută de primarul Cristi Valentin Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?