Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Câmp cu deșeuri aruncate ilegal la Slobozia Bradului

Comisarii Gărzii de Mediu Vrancea fac verificări asupra depozitării deșeurilor menajere din comuna Slobozia Bradului. Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a instituției, comisarii menționează că a fost identificată o suprafață de circa 2.000 metri pătrați, în zona punctul Podul Găinii din vecinătatea Pârâului Dulcea, cu diferite tipuri de deșeuri, respectiv gunoi menajer, plastic, textile, deșeuri vegetale și deșeuri din construcții.

Verificările realizate împreună cu echipaje de poliție au pornit de la un film apărut pe Facebook, se mai precizează în postare. „În urma verificării din teren și din vizualizarea filmului amintit mai sus, a fost identificat locul în care au fost eliminate deșeurile transportate cu autoutilitara ce colectează deșeurile de pe raza localității Slobozia Bradului.

Autoutilitara, aflată în proprietatea comunei Slobozia Bradului, este utilizată de către SC Prestări Servicii Slobozia Bradului SRL. Sunt încălcări grave ale legislației de mediu, pentru care vinovații vor răspunde atât contravențional cât și penal”, se arată în comunicatul Gărzii de Mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?