Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

România nu a ieşit din criză, nu a depăşit recesiunea economică


Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ieri, că România nu a ieșit din criză și nu a ieșit din recesiunea economică, afirmațiile făcute de președintele Traian Băsescu fiind „mincinoase”.
Ponta a spus că anunțul făcut de președintele Traian Băsescu duminică seară este „o perpetuare” a unei minciuni, care nu mai are nici măcar un efect psihologic, ci creează și mai mult pesimism.
„Vrem să dăm un semnal către șomerii din această țară, către pensionarii din această țară, că din păcate Traian Băsescu minte din nou. Nu am ieșit din criză, nu am ieșit din recesiune economică, dar se poate face acest lucru cu un alt guvern și cu un alt fel de a conduce treburile țării”, a afirmat el.
Președintele PSD a spus că actualul guvern a adoptat măsuri greșite, un exemplu fiind evenimentul tragic de la Uricani, unde Guvernul nu a investit bani în siguranța minerilor, dar a construit, la doar câțiva kilometri, o „telegondolă portocalie” pe care a aruncat milioane de euro.

Ponta a adăugat că, deși autoritățile au anunțat succesul acordului cu Fondul Monetar Internațional, banii împrumutați nu se regăsesc în economie.
„Nu a rămas nimic, decât o datorie uriașă pentru români, în rest banii îi regăsiți în campania electorală de realegere a lui Traian Băsescu și în firmele doamnei Udrea și ale celorlalți baroni locali, Flutur, Falcă”, a susținut el.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?