Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

A murit Luminița Oanele, funcționar în cadrul Consiliului Județean Vrancea

A murit Luminița Oanele, funcționar în cadrul Consiliului Județean Vrancea. Aceasta suferea de mai mult timp de o boală incurabilă. Decesul a fost făcut public de conducerea Consiliului Județean Vrancea.

“Cu adâncă tristețe, ne exprimăm regretul la aflarea veștii trecerii la cele veșnice a colegei noastre Luminița Oanele, un profesionist dedicat administrației publice. Suntem alături de familia îndoliată și îi transmitem sincere condoleanțe!
Dumnezeu să o odihnească în împărăția Sa!

Vicepreședintele Ionel CEL-MARE, alături de colectivul Consiliului Județean Vrancea“, se arată în anunțul de condoleanțe al administrației județene.

Un mesaj emoționant a publicat pe pagina sa de facebook și Marian Oprișan, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea:

Drum lin spre lumină, Luminița!
Ai fost un om bun și un funcționar public de excepție. Voi simți lipsa discuțiilor noastre profesionale și a contribuției tale remarcabile. Nu am anticipat că ne vei părăsi în acest mod nedrept.
Îmi pare atât de rău!
Dumnezeu să-ți ofere odihnă și pace!”.

Un mesaj de condoleanțe a fost postat și pe pagina de facebook a Bibliotecii Județene, instituție din subordinea Consiliului Județean:

Oamenii se aseamănă cu pomii… Se nasc, apoi își poartă anotimpurile fiecare, după datul său. În plină vară a vieții, ne-a părăsit, pentru a se muta în Grădina Cerului, doamna Luminița Oanele, pe care, de multe ori, biblioteca a avut-o sprijin și prieten! Împărtășim această profundă tristețe, cu toți cei care au cunoscut-o și cu îndurerata familie! Drum luminos alături de îngeri, doamna Oanele și condoleanțe celor dragi!
Manager,
Oana-Raluca BOIAN și colectivul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea”.

De-a lungul carierei sale în cadrul Consiliului Judeţean, Luminița Oanele a fost consilier juridic, chiar șefa Direcției Administrației Publice și Juridice, manager de proiecte.

 

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?