Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

“Investim în tineri, investim în viitor” – Curs de comunicare în limba engleză la Centrul de Tineret

În perioada 05 – 09 august 2019, între orele 13.00 – 16.00, tinerii între 14 – 35 de ani, iubitori ai limbii engleze, sunt invitaţi timp de o săptămână să îşi exerseze şi să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare în limba engleză, într-un ambient non-formal, la Centrul de Tineret din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vrancea, alături de doamnele profesoare de limba engleză Ionela Batog şi Andreea Petrea, precum şi de voluntarul american John Korst.

Proiectul este o continuare a celui început anul trecut, care a fost primit cu mult entuziasm și interes de tinerii participanţi, în mijlocul acestora aflându-se aceeaşi minunată echipă de formatori. Aceştia vor utiliza exerciţii de tip team building, role play, listening, debate, creative writing, speaking activities etc., cu scopul de a activa şi dezvolta competenţele de comunicare ale participanţilor, într-un cadru relaxat.

Cunoaşterea unei limbi străine prezintă mai multe avantaje: creşte încrederea personală, facilitează comunicarea cu colegii, angajaţii sau superiorii, facilitează găsirea unui loc de muncă mai bine plătit sau avansarea în carieră, facilitează accesul la o informaţie diversificată, facilitează găsirea unui loc de muncă în străinătate.

Cei care doresc să participle la proiectul de tineret “Investim în tineri, investim în viitor” sunt invitaţi să vină să se înscrie la Centrul de Tineret Focşani – sediul DJST Vrancea. Vă aşteptăm! Persoana de contact: Orania Zdrincu – consilier tineret, telefon 0723.643.344.

DIRECTOR EXECUTIV, Daniel Gongu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?