Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Karate SKDUN – Sensei Daniel Fusaru și elevii săi, 14 medalii naționale!


Karatiștii de la CSM Focșani 2007, pregătiți de sensei Daniel Fusaru, au adus încă 14 medalii în bogatul portofoliu al clubului. La Campionatul Național Individual pentru copii, minicadeți, cadeți, juniori, tineret și seniori, care a avut loc sâmbăta și duminica trecute în Sala Apolo din București, sportivii focșăneni au câștigat două titluri de campioni ai României și medaliile de aur, patru titluri de vicecampioni și medalii de argint, și opt medalii de bronz!
Au devenit campioni ai României Sebastian Condruz la kumite minicadeți -45 kg. și Andrei Ungureanu, la sambon kumite copii 2 – 30 kg. Fiecare dintre cei doi medaliați cu aur a câștigat și câte o medalie de bronz: Condruz, la kata minicadeți iar Ungureanu, la kata copii 2-6 kyu.
Pe locul al doilea, cu medalii de argint au încheiat competiția sensei Daniel Fusaru, la kata seniori, Raluca Pop, la kumite copii 3, Dragoș Pantazică, la kumite juniori +73 kg. și George Dochioiu, la kumite tineret +75 kg.
Pe locul al treilea, cu medalii de bronz s-au mai clasat Andreea Arginteanu, la kata tineret și kumite open, Dorinel Ciolan, la kumite juniori -70 kg., Daniel Mihai, la kumite minicadeți -45 kg., Alexandru Radu, la sanbon kumite +35 kg., Andrei Manole, la sanbon kumite -53 kg.
La Campionatul Național au participat peste 800 de sportivi de la cluburi din toată țara.
În perioada următoare, sportivii secției de arte marțiale a CSM Focșani 2007 și antrenorul lor, sensei Daniel Fusaru, se pregătesc să participle la selecția pentru  lotul național ce va reprezenta România la Campionatul Național din Serbia, din luna mai.     

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?