Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Sediul Protecției Consumatorilor Vrancea va fi reabilitat

Bani de la buget pentru lucrări de reparații generale la sediul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Vrancea din Focșani, respectiv pe strada Lupeni din municipiul reședință de județ. Este vorba despre o achiziție de pe SEAP, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 160.172,07 lei, respectiv 200.000 lei cu TVA. În spatele acestei licitații stă un referat de necesitate întocmit de reprezentanții CJPC Vrancea încă din primele zile ale acestui an, care ulterior a fost aprobat de ordonatorul de credite.

Și, din ce se explică în documentație, „această achiziție este necesară pentru desfășurarea în bune condiții a activității instituției, întrucît este necesară asigurarea condiților optime de muncă și respectarea legislației privind normele SSM”. Lucrările vizează intervenții și reparații în de birourile, anexele sanitare, oficiile și holurile corpului de clădire, iar conform planului, dacă totul decurge bine, termenul de execuție și predare a lucrării este de 90 de zile de la semnarea contractului de execuție. În caietul de sarcini se punctează și asupra faptului că lucrările executate vor fi acoperite de garanţie cel puţin 2 ani de la data încheierii procesului-verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

În total, este vorba despre intervenții pe o suprafață de aproximativ 460 de metri pătrați, lucrările incluzând repararea și zugrăvirea pereților și a tavanului, scoaterea dușumelei existente și înlocuirea acesteia, reparații la infrastructura electrică – aceasta însemnând și înlocuirea tuturor formelor de iluminat actuale cu panouri LED cu lumină neutră, lucrări la instalațiile termice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?