Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Foştii colegi de şcoală, solidari cu Violeta


   Violeta Toma, de 23 de ani, din Focșani, a cărei existență este pusă în pericol de o tumoră pe hipofiză, mulțumește tuturor celor ce și-au îndreptat, până în prezent, donațiile înspre ea. Fata, al cărei caz a fost relatat pe larg în ediția de luni a cotidianului nostru, are nevoie de 45 de mii de euro pentru a putea face un tratament special de radioterapie pentru care este programată pe 18 februarie, la Institutul „Curie” din Paris. În speranța că oamenii care i-au aflat drama o vor ajuta să se facă sănătoasă, ea și părinții ei au deschis două conturi, la Banca Transilvania, filiala Vrancea, unde pot fi depuse orice sume de bani. Astfel, donațiile în lei se pot face în contul deschis pe numele Toma Violeta, RO 49 BTRL 0400 1201 L 37224 XX, iar donațiile în euro în contul deschis pe numele mamei ei, Toma Lorica, RO 29 BTRL 0400 4201 2854 14 XX. Pentru această tânără, orice leu contează enorm!
    „Păcat că mulți dintre oameni doar citesc… Dar nimeni nu face nimic. Am fost colegă de clasă cu ea, era o fata plină de viață. Am luat legătura cu foști colegi și am hotărât să facem o campanie și poate așa o să reușim să o salvăm pe Violeta. Poate cei care citesc acest articol o să ne întindă o mână de ajutor! Vrem să salvăm o asistentă care, poate, la rândul ei, poate salva mai multe vieți. E încă prea tânără să treacă prin așa ceva. VÄ‚ RUGÄ‚M SÄ‚ O AJUTAÅ¢I PE VIOLETA!”, a transmis Melania, o fostă colegă de postliceală a tinerei.
    În urmă cu un an, Violetei i s-a depistat o tumoră pe hipofiză (tumoră ventricul III) și a fost de două ori operată pe creier. La a doua operație, medicii au reușit să-i extirpe tumora aproape în întregime, rămânând doar un rest milimetric care nu poate fi altfel îndepărtat, decât prin radioterapia posibilă la Institutul „Curie” din Paris, Franța, și care costă 45 de mii de euro. Familia tinerei trăiește din salariul de vânzătoare al mamei, Lorica Toma, de 640 de lei și ajutorul de șomaj de 500 de lei al tatălui, disponibilizat în această lună. „În caz că nu face acest tratament, medicii ne-au spus foarte clar că tumora se va reface. Radiote-rapia la care a fost programată este singura șansă ca Violeta să se facă sănătoasă”, a spus mama fetei.
    Cine dorește să o ajute, poate depune orice sumă de bani în conturile amintite mai sus. Mama fetei poate fi contactată direct la numărul de telefon 0726.183.877.

Despre cazul dramatic al Violetei Toma puteți reciti accesând: http://www.monitorulvn.ro/articole/tumora-la-hipofiza-diagnosticul-care-i-a-schimbat-via-a-unei-tinere_2_140417.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?