Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO : Expoziţie fotografică „National Geographic“ la Pufeşti!


Zilele acestea, la Biblioteca Åžcolii din comuna Pufești sunt expuse o serie de 22 fotografii într-un format generos – 100cm/75 cm, despre Antarctica, ale fotografului Helmut Ignat. Acesta este fotograful revistei National Geographic și Directorul General la Konica Minolta. Expoziția este sub îngrijirea prof.dr. Nicolae Damian și prof. Mariana Bogdan. Fotografiile au fost realizate în Antarctica, ca rezultat a unei expediții internaționale – ,,Pe urmele vasului Belgica”, la care au participat și românii Cristian Lascu și Helmut Ignat. În urma acestei expediții a fost realizat și filmul „Exploratorul”, în regia cunoscutului Titus Muntean.
Expoziția de fotografie va mai putea fi admirată și la Casa de cultură „Tudor Vornicu” din Adjud, în cadrul celei de-a zecea ediții a Simpozionului „Ziua Pământului”.
Filmul va fi proiectat, simultan, în ziua de 21 aprilie, la ora 12.00, atât la Åžcoala din Pufești cât și la Sala de festivități a Liceului „Emil Botta”, la Casa de Cultură „Dinu Giurescu” din Odobești. Mai aducem precizarea că fotografiile și filmul sunt proprietata Fundației „Arte vizuale”, iar cei ce doresc să le vizualizeze o pot face în mod gratuit, datorită bunăvoinței președintelui FAV – Vivi Drăgan.
 
Prof. dr. Nicolae DAMIAN, director Școala Pufești, secretar executiv Asociația Simion Mehedinți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?