Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Primarul Mariean Pleșea: Voi lucra și în anii următori la proiectele pentru dezvoltarea comunei Tâmboești

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea îl are drept candidat la funcția de primar pe Mariean Pleșea, un profesionist desăvârșit, bun gospodar, un om care a organizat activitatea în Primăria Tâmboești de o manieră impecabilă.

În această perioadă, în comuna Tâmboești sunt în lucru mai multe proiecte de impact în dezvoltarea comunei, cum ar fi cel pentru alimentarea cu gaze, în infrastructura rutieră, sănătate sau educație. De altfel, în urmă cu câteva zile, a fost semnat contractul privind investițiile în alimentarea cu gaz, Tâmboești fiind în asociere cu Slobozia Bradului, Sihlea și Obrejița. Practic, este o mare realizare la care a contribuit inclusiv Cătălin Toma, fostul președinte liberal al CJ Vrancea.

Derularea acestor investiții presupune o continuitate în implementarea lor, deoarece demersurile se întind pe o perioadă de câțiva ani, timp în care este nevoie de capacitate de adaptare la schimbări și o activitate desfășurată fără întrerupere, cu profesionalism, pentru obținerea aprobărilor și finanțărilor necesare.

„Comuna Tâmboești a cunoscut schimbări importante în ultimii ani, însă este nevoie în continuare de implementarea unor investiții importante pentru a îmbunătăți semnificativ condițiile de locuit. Avem în lucru proiecte de anvergură, altele sunt în plan pentru anii următori și ne-am propus să valorificăm orice oportunitate de finanțare pentru realizarea acestor obiective. Cu încrederea acordată de locuitori, voi lucra și în anii următori la proiectele de modernizare a comunei și mă angajez că vom rezolva toate problemele”, a declarat Mariean Pleșea, primarul comunei Tâmboești și candidat la al treilea mandat la alegerile din 9 iunie.

Mariean Pleșea a pus un accent deosebit pe educaţie şi învăţământ, domenii atât de importante la formarea şi dezvoltarea personalităţii individuale. De aceea, în lista sa de proiecte, se regăsesc multe care vizează reabilitarea și modernizarea unor edificii, condiție prioritară pentru desfășurarea unui act educațional în condiții optime:

■ Modernizarea sistemului de învăţământ prin dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ;

■ Execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii „Înfiinţare centru de zi pentru copiii expuşi riscului de a fi separaţi de familie”;

■ Înfiinţare loc de joacă şcoala Slimnic;

■ Recepţionare teren sport multifuncţional în comuna Tâmboeşti (tenis, fotbal, baschet etc.) sat Pădureni

■ Construire bază sportivă (teren fotbal), sat Tâmboeşti

■ Execuţia lucrări pentru obiectivul „Creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei pentru Grădiniţa cu program normal, sat Tâmboeşti”

■ Consolidare, reabilitare termică, modernizare și dotare Şcoala Gimnazială cu clasele I-VIII, sat Tâmboeşti

■ Consolidare, Reabilitare termică, modernizare şi dotare Şcoala Gimnazială cu clasele I-VIII, sat Slimnic

Alte proiecte propuse:

■ Construire parc fotovoltaic

■ Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urbal/local);

■ Înfiinţare sistem inteligent de distribuţie a gazelor naturale

■ Înfiinţare centru social destinat persoanelor vârstnice, sat Trestieni

■ Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentaţiilor de amenajare a teritoriului şi de planificare urbană;

■ Construire ansamblu locuinţe sociale

■ Execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii „Modernizare drum local, comuna Tâmboeşti”

Lista PNL pentru Consiliul Local al Comunei Tâmboești: Pleșea Mariean, Bărbulescu Ionel, Gîlcă Maricel, Gheorghiță Nicoleta, Olăreanu Rodica, Iordache Dorina, Marin Nelu, Fulga Adrian Alexandru, Merișor Nelu, Costăchioiu Costel, Chiriac Valerica, Vasile Titi, Butuc Dănuț, Panțuru Aurelia, Vasile Marcel, Mihălceanu Giorgiana, Dinică Florin.

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?