Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO! Polițiștii vrânceni au donat plasmă și sânge

CÂND NU RĂMÂNEM INDIFERENŢI LA GREUTĂŢILE SEMENILOR, REUŞIM SĂ FACEM MINUNI! UNIȚI!

În această dimineață, la nivel național s-a desfășurat Campania umanitară „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”, organizată de Ministerul Afacerilor Interne. Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a răspuns, din nou, ”prezent”, apelului semenilor care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață.

Astăzi, polițiști vrânceni, donatori de sânge mai vechi dar și colegii mai tineri au răspuns, din nou, chemării celor aflați în nevoie. Pentru că noi credem în fapte bune în fiecare zi, nu într-o zi sau o lună dedicată lor, ne-am îndreptat atenția în aceste momente grele spre importanța donării de plasmă/sânge și promovăm acest gest de normalitate împreuna cu Centrul de Transfuzie Sanguina Vrancea.

Ne adresăm tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, să doneze sânge!

De asemenea, persoanelor care au suferit, ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS CoV 2 şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă!

Donarea de sânge şi plasmă este un gest simplu, care însă, poate salva vieţi şi de care persoanele aflate în suferinţă, în stare critică, au mare nevoie pentru a avea o sansă la viaţă.

Doar împreună, uniţi, vom putea depăşi aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspandirii virusului Sars Cov 2, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toţii.

Polițiștii vrânceni vor participa și în perioada următoare la acțiuni similare, pentru a trece cu bine cu toții, împreună, peste aceste momente de încercare!

Vă rugăm, reflectați câteva clipe : undeva, de pe un pat de spital, o voce stinsă cere ajutor! Nu rămâneți indiferenți!

O ORĂ DIN VIAȚA DUMNEAVOASTRĂ POATE SALVA O ALTĂ VIAȚĂ!

Comunicat IPJ Vrancea din 25 octombrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?