Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Echipamente didactice și mobilier școlar pentru școlile din Vârteșcoiu

Primarul comunei Vârteșcoiu, Viorel Mîrza, a anunțat că au sosit echipamentele didactice și mobilierul școlar achiziționat în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ  preuniversitar din comuna  Vârteșcoiu”. „Investim în educație, investim în  viitor! Un nou proiect european (PNRR) se apropie de sfârșit, de această dată este vorba despre școlile și grădinițele din comuna noastră.

În aceste zile vor fi montate și puse în funcțiune, astfel încât cadrele didactice și elevii să aibă condițiile optime pentru desfășurarea activității. Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect!”, a declarat primarul Viorel Mîrza. Prin acest proiect au fost dotate unitățile de învățământ cu mobilier nou, dar și cu tot ce înseamnă digitalizare.

Este vorba despre 18 table inteligente; 37 laptop-uri; 18 sisteme de sunet; 18 imprimante multifuncționale; 17 scanere documente portabile; 5 mese luminoase; 18 camere videoconferință; 220 dulapuri individuale pentru elevi; 220 pupitre individuale și scaune pentru elevi; 100 scaune gradiniță; 25 mese a câte 4 copii, pentru gradiniță; 5 dulapuri pentru jucarii; 5 biblioteci; 100 pernițe pentru șezut; 18 cuiere pentru fiecare clasă; 18 catedre și scaune; 20 mese a câte 2 elevi pentru laboratorul de fizică și cel de informatică; 53 scaune ergonomice; 10 table magnetice, dar și alte echipamente necesare procesului instructiv-educativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?