ULTIMA ORĂ! Borsetă cu o sumă mare de bani, o brățară din aur, telefon mobil, documente și carduri bancare, găsită și predată proprietarului

0
71961

Două femei s-au prezentat în acestă seară la sediul Poliţiei Municipiului Focșani, unde au predat o borsetă în care se aflau mai multe documente, un telefon mobil, o brățară şi suma de 11500 de lei.

Cele două femei, asistent medical în cadrul Spitalului Județean Focșani și ofițer MAPN București, se îndreptau către Mănăstirea Mușunoaiele când au observat o borsetă pe marginea drumului pietruit pe care circulau.

În momentul în care au văzut că în interior se află o sumă mare de bani, o brățară din aur, un telefon mobil, un portofel cu documente și carduri bancare, nu au stat pe gânduri şi au predat poliţiştilor focșăneni toate bunurile găsite, care au demarat imediat verificările.

În scurt timp, pe baza informațiilor obținute, polițiștii au identificat proprietarul borsetei, un bărbat, de 54 de ani, din Mărășești, care o pierduse după ce oprise în acea zonă pentru a tracta un autoturism.

Borseta, cu toate bunurile din interior, a fost restituită, ulterior, proprietarului.

Le felicităm pe doamnele Cioacătă Cristina Gianina și Mandeș Claudița pentru gestul civic și corect pe care l-au făcut fără ezitare! O societate civilizată și o comunitate responsabilă se construiesc prin astfel de oameni demni de respect, pentru care respectarea legii și a propriilor valori primează!

Să ne ajutăm reciproc, să fim solidari, să ne respectăm unii pe alții și să respectăm munca și efortul fiecăruia dintre noi – sunt lucruri firești, dar care ne întăresc convingerea că puterea binelui biruiește și vom găsi oricând astfel de exemple, ca cel de astăzi!

Comunicat IPJ Vrancea, 24 octombrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here