Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

A mers la întâlnire cu iubita, dar a ajuns la spital după ce a fost tâlhărit

Un tânăr de 22 de ani a fost arestat preventiv, iar un altul, de 16 ani, a fost plasat în arest la domiciliu, ieri, ei fiind acuzați de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 23 de ani, din comuna Urecheşti, judeţul Bacău, care a venit la sfârșitul săptămânii trecute la Domneşti, județul Vrancea, pentru a se întâlni cu iubita sa, a ajuns la spital după ce a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Totul s-a petrecut sâmbătă, iar cei care l-au lovit pe bărbat au fost identificaţi duminică, în seara aceleiaşi zile fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Ieri, cei doi au fost duși la instanță cu propunere de arestare preventivă. Tânărul de 22 de ani a primit mandat, iar minorul a fost plasat în arest la domiciliu.

Iniţial, fapta a fost reclamată ca lovire, iar în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul din Bacău a fost tâlhărit pe raza satului Domneşti, comuna Pufeşti. Din anchetă a rezultat că imediat după ce a ajuns la Domneşti şi a oprit maşina, cu care venise de la Bacău, tânărul a fost abordat de două persoane care l-au lovit cu pumnii şi i-au luat portofelul. După incident, victima infracţiunii a plecat din Domnești, ajungând la Adjud. Aici, bărbatul lovit a fost nevoit să oprească pentru că nu se simtea bine. După ce s-a sunat la 112, el a ajuns la spital şi a rămas internat.

“La data de 20 octombrie a.c., ora 21.28, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 de către un tânăr de 24 de ani, din mun. Adjud, cu privire la faptul că în staţia de autobuz de lângă o şcoală din municipiu se află o persoană în interiorul unui autoturism, care este lovită în zona feţei. Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificată persoana în cauză, şi anume un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Urecheşti, judeţul Bacău. Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că acesta s-ar fi deplasat pe raza comunei Pufeşti în seara zilei de 20 octombrie a.c., unde urma să se întâlnească cu prietena lui, iar la scurt timp după ce a oprit autovehiculul pe raza localitătii, ar fi fost abordat de persoane necunoscute şi lovit cu pumnii în zona feţei. Totodată, după altercaţie, acesta a constatat că îl lipsesc telefonul mobil şi portofelul. Ulterior tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe raza municipiului Adjud, oprind în parcarea din zona staţiei de autobuz, întrucât se simţea rău. Cel în cauză a fost transportat la Spitalul mun. Adjud pentru acordarea de îngrijiri medicale unde a şi rămas intenat.

La data de 21 octombrie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate, au fost identificaţi principalii suspecţi în cazul tâlhăriei calificate şi anume: un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Pufeşti şi un minor de 16 ani din aceeaşi comună (…)”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?