Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Adjunctul șefului poliției vrâncene iese la pensie


Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea va rămâne în curând fără adjunct. Comisarul șef Tomiță Păvăloiu și-a depus dosarul pentru pensionare. 
Surse din cadrul IPJ Vrancea declară că cel mai probabil acesta va schimba hainele militare cu cele civile chiar de luna aceasta și asta deoarece șefii de la București nu s-au împotrivit ieșirii sale la pensie. „Deocamdată, comisarul șef Tomiță Păvăloiu a făcut raport, nu știu cu exactitate data la care vor înceta raporturile de muncă, dar probabil în cursul acestei luni. Încă nu cunosc cine îi va lua locul, procedura de împuternicire o va desfășura IGPR-ului, dar probabil sunt mai mulți interesați. Eu, deocamdată, sunt la muncă. Și eu întrunesc condițiile de pensionare, la fel ca mulți alții, dar deocamdată nu. Când voi ieși la pensie voi anunța”, a precizat comisarul șef Ionel Popescu, șeful IPJ Vrancea. Potrivit surselor noastre, mai marii de la centru nu ar fi de acord cu pensionarea șefului IPJ Vrancea. 
Comisarul șef Tomiță Păvăloiu are 53 ani și activează în poliție din anul 1984. De cealaltă parte, comisarul șef Ionel Popescu are tot 53 ani, dar și-a început activitatea în poliție în anul 1988.

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?