Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Ziua Copilului în Crângul Petrești – CJ Vrancea a stabilit regulamentul pentru comercianți

          Consiliul Județean (CJ) Vrancea organizează evenimentul dedicat copiilor „1 iunie 2024 – Ziua Internațională a Copilului”. Evenimentul va avea loc în zona de Agrement ”Crâng Petrești”. În acest sens, Consiliul Județean a publicat regulamentul pentru comercianții care vor să participe cu produse  alimentare. În zona evenimentului vor fi permise următoarele tipuri de produse: produse alimentare dulci sau sărate (de tipul, dar fără a se limita la gofre, vată pe băț, înghețată, gogoși, popcorn etc.) și/sau fast – food preparate în locația evenimentului; produse alimentare preparate în afara locației (ambalate); stand de băuturi calde (cafea, ceaiuri) și băuturi răcoritoare (apă, suc, limonadă etc.).

          Înscrierea participanților se realizează prin transmiterea unei cereri și a tuturor documentelor solicitate. Înscrierea entităților juridice (SRL, PFA, PFI, IF, II, Asociații, Organizații Neguvernamentale) se realizează pentru ocuparea unui singur loc/spațiu de expunere și comercializare, niciuna dintre entitățile enumerate mai sus neavând posibilitatea de a solicita mai multe locuri/căsuțe. „Nu se va permite comercializarea produselor care se prepară la grătar sau la alte aparaturi cu foc deschis, precum și comercializarea de tutun, băuturi alcoolice și a sucurilor energizante“, se arată în regulamentul publicat de CJ Vrancea pe site-ul instituției. Programul manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Copilului va fi făcut public în perioada următoare.

Sursa foto: www.cjvrancea.ro

1 COMENTARIU

  1. Respect maxim pentru organizarea domnului primar. Având în vedere că este ziua copilului și evident vor fi mulți copii fiind într-un parc zonă de agrement , normal ar fi să fie și FUMATUL INTERZIS. Nu este corect să respirăm fumul țigărilor arse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?