Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Cătălin Toma va primi titlul de „Cetățean de onoare al județului Vrancea”

Fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, regretatul Cătălin Toma, va primi titlul de „cetățean de onoare al județului Vrancea” post-mortem. Titlul va fi acordat în ședința ordinară a Consiliului Județean Vrancea care va avea loc în data de 28 mai, proiectul fiind inițiat de vicepreședintele Ionel Cel Mare. De altfel, la începutul acestei luni, plenul Consiliul Județean Vrancea a aprobat schimbarea denumirii obiectivului de investiții „Campus profesional integrat, liceal și universitar, județul Vrancea” în „Campus profesional integrat, liceal și universitar Profesor Cătălin Toma, județul Vrancea”.

Tot în ședința de marțea viitoare vor primi titlul de cetățean de onoare profesorii Tiberiu și Mihaela Victoria Oprea, cei doi profesori care au antrenat echipa AICitizens de la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, care a câștigat titlul mondial la robotică First Tech Challenge, care s-a desfăşurat în perioada 17 – 20 aprilie, la Houston, în Statele Unite ale Americii. De asemenea, va mai primi „titlul de cetățean de onoare al județului Vrancea” și profesorul Iuliu-Octavian Dragomir de la Colegiul Național „Unirea”, cel care l-a pregătit pe elevul olimpic David Ștefan Preda, câștigător al Olimpiadei Internaționale de Geografie.

Plenul Consiliului Județean Vrancea va mai dezbate și alte proiecte de hotărâre din care amintim: Actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici la faza Proiect Tehnic și detalii de execuție pentru obiectivul de investiții “Amenajare incintă imobil Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă Elena Doamna”; Aprobarea documentației tehnice la faza: Notă conceptuală și Temă de proiectare pentru obiectivul de investiții Reabilitarea, accesibilizarea și dotarea Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu situat pe raza orașului Odobești, din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea;

Actualizarea documentației tehnico-economice și a devizului general la faza Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Consolidare și reabilitare Palat Administrativ – Corp A; Retragerea dreptului de administrare Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Elena Doamna” asupra imobilului teren în suprafață de 2.382,8 mp, situat în municipiul Focșani, str. Cuza-Vodă, nr. 56, pe perioada lucrărilor din cadrul proiectului «Amenajare incintă imobil Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Elena Doamna»”; Aprobarea execuției bugetare pentru trimestrul I al anului 2024; Aprobarea contului de încheiere a exercițiului bugetar al UAT Județul Vrancea și al instituțiilor publice de sub autoritatea Consiliului Județean Vrancea, precum și aprobarea situațiilor financiare anuale consolidate ale acestora, pe anul 2023.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?