Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Dâmboviţa: Militarul care și-a înjunghiat iubita, audiat la Poliţia Titu


Militarul care și-a înjunghiat mortal iubita, marți, într-un coafor din Titu, este audiat de câteva ore de către polițiști și procurori, la sediul Poliției Titu, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, Alexandra Niculae. Din primele cercetări, se pare că incidentul s-a produs pe fondul geloziei. Bărbatul a intrat în coafor și-a înjunghiat iubita, apoi a sunat la 112 și a anunțat ce a făcut. El s-a dus singur la sediul Poliției Titu.
Femeia, de 25 de ani, a fost dusă la Spitalul din Titu, dar doctorii nu i-au mai putut salva viața. Conform IPJ Dâmbovița, femeia nu reclamase niciodată violente din partea concubinului. Bărbatul are 35 de ani, este din localitatea dâmbovițeană Lungulețu și este plutonier specialist în grupa reparații și conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgoviște.
După incident, MApN a anunțat că plutonierul Florin Oprea a fost suspendat din funcție, în conformitate cu prevederile art. 89 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?