Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO! Focșăneanca Lenuța Taban, campioană a României la CN de Culturism și Fitness 2024, categoria Bikini Fitness

Focșăneanca Lenuța Taban a câștigat primul loc și titlul de campioană a României la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2024, categoria Bikini Fitness, desfășurat anul acesta în perioada 15 – 19 mai, la BT Arena în Cluj-Napoca.

Nu este pentru prima oară când Lenuța Taban urcă pe podiumul campionilor naționali la culturism și fitness, ea cucerind în 2017 medalia de bronz la Târgu Mureș, tot în 2017, medalia de aur la Cupa României, la Brăila, iar în 2019, prima medalie de aur la Campionatul Național, desfășurat la Brașov. Tânăra campioană este profesoară de Educație fizică și sport la Liceul Teoretic „Ion Slavici” Panciu și la Colegiul Tehnic „Gh Balș” Adjud, dar și instructor de Zumba.

La Campionatul Național de Culturism și Fitness din acest an au participat peste 350 de sportivi și sportive de la cluburi de pe tot cuprinsul țării. De asemenea, au fost prezenți într-o proporție covârșitoare componenții echipei naționale, recent medaliată cu aur la Campionatele Europene de la Santa Susanna, potrivit frcf.ro. Precizăm că echipa României este triplă campioană europeană la Culturism și Fitness.

O felicităm pe Lenuța Taban pentru această performanță ce ne face mândri și îi uram „La mulți ani” cu ocazia zilei onomastice!

Sursă foto: Facebook/Lenuța Taban

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?